phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:22
Сир - ідеальний продукт для жінок

Ідеальний продукт для жінок - сир

Сир - це дієтичний продукт, який використовується не тільки в кулінарії, але і медицині, і косметології. Більш того, сир - незамінний продукт для жінки будь-якого віку! У чому його користь?

Згідно з результатами досліджень, сир корисніше інших продуктів для жіночого організму. Так, сир багатий кальцієм, який необхідний для росту, зміцнення кісток, волосся і нігтів. Для дівчаток він необхідний в період дорослішання, для жінок - під час вагітності і лактації, для літніх дам - ​​під час клімаксу. Іншими словами, сир просто незамінний для жінки практично протягом всього її життя.

Крім того, цей продукт багатий залізом, фосфором, натрієм, магнієм, вітамінами (А, Е, Р, В2, В6 і В12), що допомагає йому краще засвоюватися і благотворно впливати на роботу нервової системи, серця і кровотворення.А за даними доктора Джоани Бадвіг (Johanna Budwig), одного з провідних біохіміків Європи в галузі дослідження ракових захворювань, сир до всього іншого допомагає лікувати ракові пухлини.

У ході досліджень вона експериментальним шляхом підібрала ліки для лікування раку: 2 столові ложки органічного лляної олії, перемішаного з 100-150 грамами сиру до однорідної маси. Вживати цю суміш потрібно 1 раз на день і через 3 місяці пухлини зменшуються.Особливо приємно, що сир - дієтичний продукт. Сир з низькою жирністю допоможе привести фігуру в форму.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1550 | Додав: adminA | Теги: продукт для жінок, сир | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]