phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:23
Спати поряд з батареєю опалення: чому не можна
сон батарея опалення кошеня Медпрацівники рекомендують не встановлювати ліжка поруч з батареями центрального опалення.

Спальне місце людини не повинно розташовуватися поруч з батареєю опалення. Відстань між ліжком і радіатором не повинно бути менше одного метра.

Спати в тісному сусідстві з батареєю шкідливо, оскільки при цьому організм піддається впливу інтенсивного тепла. Така "теплова обробка" стає додатковим випробуванням для організму, вимагаючи від нього зусиль для охолодженню тіла — це, в свою чергу, може негативно позначитися на серці, особливо, якщо воно вже ослаблене хронічними патологіями.

Температура більш 22-23 градусів негативно впливає на серцево-судинну систему, створюючи міокарду додаткове навантаження.

Довге перебування в погано провітрюваному приміщенні в цілому погіршує самопочуття навіть у найздоровіших людей, нагадують фахівці. Наслідком цього можуть стати стани, асоційовані з сонливістю, втомою, млявістю, зниженням працездатності і «мозковим туманом», що виникають через недостатнє отримання кисню.

Що стосується спальні, відкривати в ній вікна і впускати свіже повітря особливо важливо перед тим, як лягти спати. Температура в ній не повинна перевищувати 16 градусів.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 305 | Додав: radymo | Теги: опалення, сон, батарея | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]