phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:22
Справжній порятунок для жінок - органічний фейсліфтинг

Те, що нам заважає, те нас і врятує: органічний фейсліфтинг

Власний жир жінки може бути використаний для того, щоб зробити її обличчя більш моложавим і привабливим. Це куди більш безпечна процедура, ніж ін'єкції якихось наповнювачів.

В Англії популярна мудрість про те, що в певний період життя жінка повинна зробити вибір між своїм обличчям та фігурою. Дійсно, недавні наукові дослідження показали, що жінкам старше 40 повнота допомагає вирішувати естетичні завдання - такі дами здаються більш молодими. Погана новина для Мадонни і її послідовниць, які проводять години у спортзалах. Чим тонше стають їх фігури, тим чіткіше проступає справжній вік. 

Але кардинально новий тип фейсліфтінга може стати справжнім порятунком для жінок, як з першої, так і з другої категорії. Експерти вже називають цю процедуру органічним фейсліфтингом, так як для ін'єкцій використовуються тільки натуральні матеріали. Якщо точніше, то це жир пацієнтки, який попередньо витягується із зони талії, стегон або сідниць за допомогою лазерної ліпосакції. Потім цей жир очищається і вколюється під шкіру обличчя для відтворення втраченої щільності. Таким чином, обираючи органічний фейсліфтінг пацієнти одним пострілом убивають двох зайців - проводять підтяжку обличчя і видаляють зайвий жир там, де він найменше бажаний. І одна з найнеприємніших вікових особливостей людини легко вирішується.

З віком ми втрачаємо обсяг на обличчі через втрату кісткової щільності, падіння рівня колагену і скорочення жиру. Останній факт особливо важливий, оскільки органічний фейсліфтінг якраз і відновлює втрачений обсяг. Є і ще дві приємних особливості. Перша - технологія пересадки жиру удосконалилася за останній рік настільки, що майже весь вступний під шкіру матеріал виживає, а ризик побічних ефектів зводиться до мінімуму. Друга - естетичні результати процедури зберігаються не місяці, а роки (аж до 10 років або навіть довше). Порівняйте з 6-12 місяцями від звичайних наповнювачів!


Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1911 | Додав: adminA | Теги: органічний фейсліфтинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]