phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:25
Срібні ювелірні вироби – як їх вбрати та носити: поради

Срібні ювелірні вироби – як їх вбрати та носити: поради

Срібні прикраси є одними з найпопулярнішими у жінок через привабливу ціну, приємний зовнішній вигляд і довговічність. Незважаючи на те, що цього сезону панує золото, багато жінок не почуваються в ньому добре, віддаючи перевагу більш приглушеним срібним відтінкам, які ідеально підходять для людей різного віку. Обираючи цей вид прикрас, ми можемо дозволити собі більше сережок, браслетів та ланцюжків, які обійдуться нам у набагато меншу суму. Придбати ж оригінальні срібні сережки та інші прикраси в Україні ви можете онлайн на ресурсі kviten.in.ua, тут ви знайдете великий вибір виробів за доступними цінами, а також - зі знижками.

срібні сережки

Як слід носити срібло цього сезону?

Наймодніше срібне намисто

Одна з найпоширеніших тенденцій ювелірного мистецтва цього сезону - поєднати намисто та ланцюжки різної довжини. Деякі з них можуть мати тонкий кулон або навіть кілька кулонів. Наймодніші форми включають:
  • * крила;
  • * зірки;
  • * півмісяць;
  • * черепашки.
Щоб отримати цікавий ефект, варто об'єднати як мінімум два або в ідеалі три намиста. Останнє має опускатися до рівня грудей. Ця комбінація працює дуже добре з блузками чи сукнями з вирізом або без бретельок. Срібні ланцюжки чудово підійдуть, щоб привернути погляд до засмаги. Хорошою ідеєю є також вибрати один виразний ланцюжок з великою декоративною підвіскою і поєднати його з декількома дрібнішими.

Срібні браслети - як їх носити цього сезону?

Слоган, який найкраще описує тенденції цьогорічного ювелірного мистецтва, звучить так: "Чим більше, тим краще". За цим принципом слід носити і браслети. Коли мінімалізм відходить на другий план, з'являється можливість експериментувати та комбінувати, здавалося б, несумісні прикраси. Таким чином, ми можемо використовувати моделі зі срібла, з жовтого та рожевого золота одночасно.

Не слід боятись вибирати браслети різної товщини. На цих браслетах варто мати цікаві теми та оригінальні підвіски. Великі масивні моделі можуть поєднуватися з делікатними та тонкими. Браслети на кісточці також дуже популярні цього сезону. Моделі цього типу ідеально підходять влітку для суконь у стилі бохо із сандалями.

Як носити срібні сережки?

Що стосується сережок, то діє той самий принцип, як і у випадках, описаних вище. Срібні прикраси повинні бути виразними, тому ми відкладаємо убік тонкі кільця та надягаємо великі кільця, бажано з масивними прикрасами. У цьому випадку варто дотримуватися принципу "чим довше, тим краще". Підвісні моделі, бажано з додатковими прикрасами, також відмінно виглядатимуть. Найпопулярнішими є сережки з черепашками, які чудово підкреслюють стилістику кожного літа. Ми можемо успішно вдягати кілька пар на одне вухо. Таким чином, ми поєднуємо великі моделі з маленькими. Решта прикрас на вуха також дуже популярна. Обрати сучасні ювеілріні прикраси в Україні ви завжди зможете тут, в інтернет-магазині kviten.in.ua.

срібні вироби

Срібні каблучки - найцікавіші моделі

Список був би неповним без срібних кілець, які також мають бути помітні цього сезону. Для цього ми об'єднуємо кілька моделей на одному пальці, які можуть відрізнятися за текстурою та кольором. Одному з них варто зіграти головну роль і виділитися найбільшим каменем чи орнаментом. Інші кільця мають бути доповненням. Тенденції цього року сприяють носінню прикрас на кожному пальці, але для багатьох такий надлишок прикрас може бути неприпустимим. В цьому випадку варто зробити ставку на наборі із кількох кілець з одного боку, а з іншого – на одній моделі.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 476 | Додав: radymo | Теги: ювелірні, срібні, вироби, сережки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]