phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:33
Стимулює метаболізм: справжніми прискорювачами є ці продукти
ананас Коли справа доходить до схуднення чи підтримання ваги, особливо важливо, щоб обмін речовин був у нормі, оскільки в цьому випадку калорії спалюються швидше.

Деякі продукти особливо добре стимулюють обмін речовин:

Ананас

Ферменти, що містяться в ньому, стимулюють травлення і таким чином сприяють зниженню ваги.

Морські овочі

Щоб метаболізм працював на повній швидкості, щитовидна залоза повинна працювати належним чином, і це вимагає деяких речовин. Отримати з них можна, наприклад, з водоростей – цей продукт за відсутності протипоказань і при помірному споживанні дуже підходять для підтримки роботи щитовидної залози.

Чорниця

Вона допомагає організму збалансувати рівень цукру на крові, що дозволяє метаболізму здійснюватися інтенсивно. Крім того, чорниця зменшує запалення, завдяки чому знижується ризик розвитку раку, серцевих захворювань, високого рівня холестерину, високого кров’яного тиску, діабету.

Білки

Багаті на білки продукти, такі як риба, яловичина або птиця, а також рослинні білки, такі як бобові, ефективно підтримують обмін речовин у всіх відношеннях. Білки виявляють свій повний ефект у поєднанні зі спортом, сприяючи нарощуванню м’язової маси.

Какао

Несолодке какао – реальний прискорювач метаболізму: таким його робить насиченість мінералами, особливо магнієм. Це не тільки стимулює обмін речовин, а й протидіє ожирінню, вищому ризику діабету. Адекватне споживання магнію з їжею зрештою сприяє зниженню ваги.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 194 | Додав: radymo | Теги: ананас, метаболізм, продукт, прискорювач | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]