phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:44
Страшні вчинки під час сну


Явища, що відбуваються з людиною під час сну

Багато людей регулярно стикаються під час сну з самими незвичайними і дивними речами, які з ними відбуваються.

Вченим вдалося за останні кілька років виявити шляхом досліджень і дослідів лише деякі й найпоширеніших речей, які відбуваються з людьми під час сну.

1. Параліч під час сну. Коли людина спить, його організм, по суті, паралізується. Однак 5% всього населення періодично або впадають,  або випадають зі стану швидкого сну. Виходить, що їх тіло паралізоване, а розум не спить.

 2. Сни наяву. Офіційно вони відомі як галюцинації. Це може бути все, що завгодно: і звук, і стукіт, і образ монстра, який підповзає до ліжка. Відбувається це через хронічний брак сну.

3. Синдром вибуху голови. Незважаючи на таку страшну і жорстку назву, цей термін не варто сприймати буквально. Вся справа в звукових галюцинаціях, які виникають під час сну. Зустрічаються такі галюцинації досить рідко, за словами експертів з Національного фонду сну. Людина прокидається як би від вибуху, однак немає ніяких передумов до його виникнення ззовні. Все це відбувається всередині. Пов'язане, швидше за все, зі стресом.

4. Сомнамбула. Ходьба, їжа, секс під час сну. Найчастіше таке явище називають лунатизм. Вчені також пов'язують такий стан зі стресом або прийомом ліків.

5. Розлади поведінки у фазі швидкого сну. Деякі люди у такому стані  можуть періодично здійснювати парадоксальні або навіть страшні вчинки, навіть не підозрюючи про це. Їм бачиться уві сні, що на них нападають, і вони починають автоматично захищатися.

Так, був випадок, коли людина скоїла вбивство у сні. Адвокатам вдалося довести, що він спав під час вбивства. Такі розлади можуть бути викликані інсультом, наявністю пухлини мозку або ж генетичною аномалією. Іншими словами, мозок перестає справлятися зі своїм завданням.


Категорія: Цікаві тести | Переглядів: 2244 | Додав: adminA | Теги: під час сну, Явища | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]