phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:21
Сучасна медтехніка: де купити хорошу апаратуру
Оснащеність державних лікарень та поліклінік залишає бажати кращого. У більшості випадків апаратура, яка представлена в таких установах, вже давно застаріла і виконує своє призначення досить слабко. А купити продукцію інноваційних розробок може дозволити собі не кожен центр. Приватні медичні клініки мають все необхідне обладнання, і, як правило, воно відмінної якості. Але й вартість обслуговування у таких закладах не кожному українцю по кишені.

медтехніка
 
Саме тому завдання придбати сучасну медтехніку за доступними цінами стоїть перед кожним закладом, який надає медичні послуги. Адже чим нижчі витрати на придбання обладнання, тим швидше вони окупляться і вартість діагностики на даній апаратурі не буде занадто високою і недоступною для обивателів. Знайти таке обладнання за кращими цінами можна на сайті "Інмед Україна", який в Мережі знаходиться за адресою inmedua.com.

Слід зауважити, що "Інмед Україна" — це офіційний дистриб'ютор медичного обладнання Canon Medical Systems в нашій країні. Саме тому, здійснюючи замовлення на сайті компанії ви завжди можете бути впевнені в якості та кращій вартості на всю апаратуру.

Яку техніку можна купити у Києві?

На сайті inmedua.com представлена медтехніка та різноманітне обладнання для медичних та діагностичних центрів, серед яких стаціонарні апарати для проведення рентгенологічних обстежень, мамографії, УЗД апаратура, величезна кількість видів компактного обладнання для діагностики. В інтернет-магазині ви можете купити апарати для:
  • - ультразвукової діагностики;
  • - комп'ютерної томографії;
  • - магнітно-резонансної томографії;
  • - ангіографії;
  • - рентгенівське обладнання;
  • - офтальмологічні системи EYE CARE;
  • - різноманітні інформаційні технології.

Чим зручний такий вид покупок, як онлайн-магазини?

Насамперед це – економія часу, витраченого на пошуки необхідної апаратури. На сайті ІнМед ви можете одночасно купити все необхідне обладнання та замовити його доставку до місця встановлення, не побоюючись, що техніка буде пошкоджена. До того ж, купуючи медтехніку в InMed, ви можете не перейматися якістю апаратури – вся вона найвищої якості та сертифікована. Адже це-офіційний дистриб'ютор Canon Medical Systems.

медтехніка

Якщо ви сумніваєтеся у правильності вибору тієї чи іншої апаратури для медичного обладнання установ – ви завжди можете проконсультуватися із грамотними фахівцями компанії та визначитися з вибором.

Навіщо медичному центру найсучасніше обладнання? Насамперед – для залучення клієнтів, які бажають отримати якісну діагностику та лікування. Крім цього, хороша апаратура забезпечує комфортні умови для роботи співробітників центру, вона точна і дозволяє діагностувати патологію на ранньому етапі. Саме рання діагностика сьогодні є найефективнішим способом боротьби із серйозними недугами.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 196 | Додав: radymo | Теги: апаратура, медтехніка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]