phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:32
Супрун розповіла, що треба підготувати українцям - воєнний стан

Воєнний стан: Супрун розповіла, що треба підготувати українцям

Варто зайнятися підготовкою аптечки

Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун порадила українцям в умовах воєнного стану бути готовими до надзвичайних ситуацій і підготувати аптечку.

Про це пише НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на її пост у Facebook.

“Доки є вільний час на вихідних – перевірте вашу особисту аптечку. Вона має бути укомплектована відповідно до ваших потреб та містити лише препарати, у яких не вийшов термін придатності”, – зазначила Супрун.

За її словами, в аптечці обов’язково мають бути рукавички, клапан з плівкою для проведення штучного дихання, засоби для зупинки кровотечі, марлеві серветки, бинти, пластирі.

Крім того, треба підготувати термоковдру, атравматичні ножиці, антисептичні засоби. У випадку НП також може знадобитися  велика хустина, якою можна зафіксувати кінцівку постраждалого. Варто потурбуватися і про жилет зі світловідбиваючими елементами, ліхтарик і маркер.

Супрун додала, що не менш важливо – навчитися надавати домедичну допомогу, а тому варто за можливості пройти такі курси.

Воєнний стан: Супрун розповіла, що треба підготувати українцям

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 649 | Додав: adminA | Теги: підготовка, українці, воєнний стан, Супрун | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]