phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:17
Такий корисний морквяний сік

Чим корисний моркв'яний сік

Морквяний сік має безліч унікальних цілющих властивостей, саме тому його так часто рекомендують не тільки в народній медицині, а й самі дієтологи.

Морквяний сік відмінно справляється з високою кислотністю в шлунку. Посилити дію соку можна, якщо додати в нього ложку лляного насіння.

Морквяний сік з медом та яблуками рекомендують пити при гепатитах.

Відвар моркви рекомендується пити при сечокам'яній хворобі.

У моркви є відмінна властивість підвищувати рівень гемоглобіну в крові, саме тому морквяний сік рекомендований людям з недокрів'ям. Так, рекомендується щодня натщесерце вживати морквяний сік з додаванням олії, або морквяно-буряковий коктейль.

Морква допомагає лікувати ангіну та інші захворювання горла. Так, в морквяний сік можна додати мед, і приймати такий коктейль слід по столовій ложці кілька разів на день.

Стан ясен можна значно поліпшити, якщо щодня полоскати рот морквяним соком.

З гіпертонією допоможе впоратися коктейль з морквяного соку, соку хрону, лимона і меду, змішаних один до одного. Такий коктейль потрібно приймати 3 рази на день перед їжею по 1 столовій ложці.

Від молочниці рекомендується випивати по 1-2 склянки морквяного соку на день, краще за все робити це перед їжею.

Потрібно відзначити, що лікувальними властивостями володіє не тільки морква, але і її насіння. Воно багате йодом. Каротином і мінеральними солями. Відвар з морквяного насіння позитивно позначається на центральній нервовій системі. Проте варто також пам'ятати, що існує харчова непереносимість тих чи інших продуктів, у тому числі на моркву, тому потрібно звернутися за послугою дієтолога, який допоможе виявити непереносимість і призначить лікування харчової алергії.


Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1375 | Додав: adminA | Теги: корисний моркв'яний сік | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]