phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:04
Теплі привітання з сімейним святом - День синів та дочок 2022
День синів та дочок відзначають усі сім'ї, які мають дітей різної статі.

Щорічно 11 серпня в декількох країнах світу відзначається День синів і дочок. Цей день присвячений найдорожчому скарбу в нашому житті – нашим дітям. Цього дня батьки міцно обіймають дітей, хвалять їх та роблять невеликі приємні подарунки. А якщо діти вже виросли, то можна привітати їх телефоном і сказати кілька теплих слів.

Історія Дня синів і дочок

Це свято має неофіційний статус і відзначається в декількох країнах світу, таких як США і Німеччина. Проводиться воно щорічно з 40-их років минулого століття. Традиційно в цей день сім'я з дітьми проводить час разом, веселиться або вибирається на пікнік. В Україні цей день лише починає набувати популярності.

Коли відзначаються інші "дитячі" свята

Кілька разів на рік українці відзначають окремі свята для дочок і синів. День дочки святкується щорічно 25 квітня. 11 квітня відзначається День братів і сестер. А свято синів встановлено 22 вересня.

Дорогі діти, ви мій захист, опора і найвище щастя! Я люблю вас і всією душею бажаю бути здоровими, успішними і щасливими! Нехай удача посміхається вам! Пам'ятайте, я вами пишаюся, мої улюблені і рідні!

Вітаємо всіх синів, дочок і всіх батьків, яким доля подарувала дітей, зі святом. Немає в світі нічого кращого і чистішого за любов батьків до дітей і любов дітей до батьків. Нехай же наші дочки і сини завжди радують нас і приносять нам тільки позитивні емоції.

Рідні, вітаю з Днем синів і дочок — святом, яке є приводом для мого щастя. Адже у мене є ви, мої улюблені діти. Славної життєвої дороги вам, рівної і благополучної. І нехай кожне ваше бажання обов'язково виповнюється.

Дорогі мої діти, мій стимул і натхнення, моя опора і радість, зі святом! Нехай все в житті у вас виходить найкращим чином, нехай виконуються мрії і бажання, реалізуються плани і задумки! Бажаю вам яскравого, осмисленого і цікавого життя!
 
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 258 | Додав: adminA | Теги: Сімейне свято, День синів та дочок 2022, привітання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]