phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:01
Ти для нього важлива - як це зрозуміти

 

1. Він дзвонить, щоб дізнатися, як твої справи

Не пише, а саме дзвонить. Зазвичай хлопці - не аматори просто погомоніти, і якщо його дзвінки з питанням "Як день пройшов?" опромінюють твої буденні вечори, це означає: він дійсно хотів тебе почути.

2. Він не закочує істерику, якщо ти забула у нього кофтинку

Ви поки що ще не настільки близькі, щоб він виділив для тебе поличку в своїй шафі. Якщо ти залишиш у нього щось з речей, йому буде трохи дискомфортно. Але якщо він не бурчить через це і не нагадує: "Забери, забери!" - Значить, він починає думати, що його речі не звернуться в пил, якщо виявляться поруч з твоїми. А це вже крок на шляху до заповітної полички.

3. Він зізнається, що скучив

Чоловіки люблять демонструвати свою незалежність. І зізнатися в тому, що його настрій залежить від твоєї присутності - це вчинок, який показує, що йому і справді не все одно.

4. Він лягає з тобою в ліжко тверезим

Може бути, це звучить не дуже романтично і навіть двозначно (звичайно ж, ти не з тих, на кого без склянки не поглянеш!) ... Але дослідження показали, що це неабиякий показник чоловічого ставлення до партнерки. Якщо його тягне до тебе не тільки після пляшечки вина або вечора в барі, значить, емоційне тяжіння грає не останню роль у вашому фізичному контакті.

5. Він бере тебе за руку

Пам'ятаєш, як в школі вчителі кричали на хлопчаків: "Вийми руки з кишень, коли я з тобою говорю!" - А ті похмуро упиралися? Тому що чоловік не протягне руки кому попало. Це жест довіри. Якщо він бере тебе за руку сам, значить, йому не тільки комфортно крокувати з тобою пліч-о-пліч, він ще і гордий, що поруч з ним йде така дівчина.

6. Він не боїться говорити "про вас"

Може бути, це ще не та Велика розмова про те, хто ви один одному і які ваші спільні перспективи. Але він не ніяковіє, обговорюючи той чи інший аспект ваших відносин. Навіть якщо хлопець говорить про те, що вважав за краще б, щоб ти поводилася трохи інакше по відношенню до нього, це означає, що він налаштований на те, щоб у вас в підсумку все вийшло.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 883 | Додав: adminA | Теги: ти для нього важлива, як це зрозуміти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]