phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:58
Toyota Corolla E110: що цікавого

Toyota Corolla E110: що цікавого

Модель Toyota Corolla E110 - це легковий автомобіль, що відноситься до малого класу. Ці машини відносяться до восьмого за рахунком покоління моделі "Corolla". Автомобіль належить японському автомобілебудівному концерну "Тойота". Дане покоління випускалося з 2000 по 2002 роки. До речі, купити новий сучасний автомобіль Toyota Corolla ви можете у офіційного дилера. Перейшовши за посиланням https://toyota.com.ua/corolla на його сайт, ви знайдете весь модельний ряд Toyota.

Дані автомобілі випускалися з виконанням кузова типу седан з чотирма дверима. Усередині могли розміститися до п'яти осіб. Сидіння, встановлені в салоні даної моделі, оброблялися велюром, який в ті роки був популярним у автомобільних виробників Японії. Крісла спереду, а також задній диван машини обладналися підголівниками, і оснащувалися системою регулювання.

Також система регулювання положення була і у рульової колонки. Панель приладів і панелі на дверях автомобіля оброблялися пластиком. У салоні встановлювалися подушки для забезпечення безпеки водія, а також пасажирів.

Машина була обладнана простою системою клімат контролю, і навіть магнітолою. Крім того, бічні скла оснащувалися електронними склопідйомниками. Дана модель також мала систему переднього приводу. Двигун, а також елементи трансмісії, встановлювалися в моторному відсіку в поперечному положенні. Всього, в залежності від типу комплектації, дані японські седани оснащували трьома моторами, двома дизельним і одним бензиновим. Всі вони працювали по атмосферному принципом.

Потужність дизелів дорівнювала 69 і 89 л. с, при обсягах в 1.9 і 2.0 літра. Бензиновий агрегат видавав 110 сил, з 1.6 літрів обсягу. Бензиновий мотор машини працював з системою по регулюванню фаз ГРМ, типу VVT-i. Також машини обладналися п'ятиступінчастою механічною, або чотириступінчастою автоматичною системою трансмісії.

Підвіска машини була виконана по системі "Макферсон" на передньому мосту, і за системою з "багатьма ричагами" на задньому мосту. За характером роботи ходова частина машини була повністю незалежною. Гальма на всіх колесах встановлювалися дискові, з системою вакуумного посилення. Привід цієї системи був гідравлічним. Рульовий механізм у цих машин застосовувався традиційний для цього класу, тобто рейковий. Встановлювався також і гідропідсилювач.

Даний седан мав багажник, який вміщував до 400 літрів об'єму. Кузов машини мав безрамну конструкцію. Автомобіль під час виробництва був популярний в Японії, США, країнах Європи.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 449 | Додав: radymo | Теги: автомобіль, купити, Corolla, Toyota | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]