phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

06:28
Традиційна неополітанська піца

традиційна неополітанська піца Піца була основним продуктом італійської спадщини та культури, що сягає аж до 16 століття. Звідти вона проклала свій шлях, її подавали по-різному і насолоджувались майже всіма. Але якою насправді є справжня італійська піца? Які якості роблять знаменитою, ту яку всі ми знаємо та любимо?.І це чудово, що ви можете зробити майже ідеальну справжню італійську піцу вдома, якщо у вас є духовка. Можливо, це не зовсім те саме, що з італійської печі на дровах, проте теж смачно.

Ось чому ми в захваті від італійської піци.

Справжня італійська піца

Доставка їжі дозволяє скуштувати різні страви, але нічого, не відповідає тому смаку та текстурі справжньої італійської піци в неополітанському стилі. Рецептура була винайдена в Неаполі в Італії. І ніщо не зрівняється з цим неперевершиним смаком. Справжня неаполітанська піца - помідори з рівнин Везувію (вулкан поблизу Неаполя) та моцарела від місцевого італійського водяного буйвола. Правильна італійська піца - безумовно найкраща піца у світі. Констатація факту, а не думка.

Одне з ключових хибних уявлень про італійську піцу полягає в тому, що її подають на товстій основі. Насправді ж скоринка є одним з найважливіших компонентів їжі і традиційно тонка, але має пухнасту консистенцію. Усередині скоринки лежить характерний аромат і виняткова текстура, виявлені виключно в італійській піці. Кулінари приділяють велике значення кількості свіжих дріжджів і борошна типу "00", необхідних для приготування цієї ідеальної основи. Скоринку розтягують вручну і готують при надзвичайно високих температурах у дров'яній печі для досягнення такої бездоганної готової якості.

Італійський рецепт тіста для піци з тонкою скоринкою

Секрет полягає в правильному виготовленні скоринки, оскільки вона повинна бути тонкою посередині і товстішою по краях (корнісіон), хрусткою, але не надто твердою і легкою, не в'ялою всередині. Проте, щоб не заморочуватися, доставка їжі у Вінниці дозволить замовити ідеальну піцу з хрускою скоринкою.

Цей простий рецепт дозволить вам приготувати ідеальне неополітанське тісто для піци, яке стане найкращою основою з тонкою скоринкою. Хрусткий, але гнучкий, щоб було максимально смачно, коли ви їсте скибочки.

Використовуйте борошно тільки найвищого ґатунку, адже це основа всіх основ.

Одним з найважливіших прийомів приготування ідеальної італійської піци є приготування її в дров’яній печі. Проте є інші варіанти, якими ви можете скористатися вдома. Просто використовувати звичайну духовку з максимальною температурою. Це не ідеально, але також підходить для приготування.

Можливо, вам доведеться стежити за піцею після десятихвилинної позначки, щоб переконатися, що піца не підгорить.

По-справжньому гаряча піч приготує піцу набагато швидше і обвужить тісто, надаючи йому чудову хрустку текстуру та трохи обвуглений смак на зовнішній кірці.

Але краще все ж побалувати себе справжньою італійської піцою від LA П’ЄЦ! Дотримання італійської рецептури, мають чудові відгуки, приготувають вашу піцу при температурі 500 °С всього за 2 хв. Тож переходьте за посиланням і замовляйте https://lapiec-pizza.vn.ua/

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 336 | Додав: radymo | Теги: піца, Традиційна, неополітанська | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]