phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:36
Три напої, які допоможуть швидше заснути - краще снодійного
Здоровий сон — один з найважливіших ключів до здоров’я і гарного настрою. Однак часто бувають моменти, коли не вдається швидко заснути, і дорогоцінні години витрачаються на тривожні думки.

Якщо вам не з чуток знайомі ці моменти, не поспішайте пити снодійні таблетки. Існують напої, які допомагають швидше заснути і покращують якість сну.

Какао

Какао-боби — це джерело багатьох корисних речовин. Гаряче натуральне какао з молоком має заспокійливий ефект. Цей напій знижує тиск і допоможе швидше заснути, якщо ви переживаєте або відчуваєте стрес. Однак експерти не рекомендують зловживати какао.

Ромашковий чай

Дослідження показали, що ромашковий чай позитивно впливає на якість сну. Цей напій багато століть тому назад почали використовувати в боротьбі з безсонням. Чай з ромашки має седативний ефект, тому це найвдаліший напій у вечірній час.

Молоко

Часто дітям перед сном дають чашку теплого молока і не дарма. Цей напій містить триптофан — амінокислоту, яка відповідає за регуляцію сну.

Варто відзначити, що вживання цих напоїв може бути лише додатковим фактором для поліпшення якості сну. Для досягнення повноцінного сну необхідно корисно харчуватися, займатися фізичною активністю і проводити мінімум часу перед екраном смартфона або комп’ютера.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 935 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]