phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:13
Тривалість стосунків: поради психологів

Як подовжити тривалість стосунків: поради психологів

Якщо ви хочете подовше зберегти любов, то не живіть з вашою половинкою під одним дахом. Роздільне проживання, як вважають експерти, це кращий спосіб зміцнення почуттів.  

Нещодавно проведене у Великобританії дослідження показало, що 23% пар в країні (а це 2,2 млн чоловік), що складаються в романтичних стосунках, проживають окремо. Це відбувається або за їх власним усвідомленим вибором, або в силу якихось обставин. І кількість таких пар постійно зростає.

За останні 10 років, кількість чоловіків і жінок, які вибирають роздільне проживання, зросла на 40%.  Цей тренд давно торкнувся і зірок. Знаменитий актор Крістофер Уолкен живе зі своєю дружиною роздільно вже років 20. Актриса Хелена Боем Картер і її чоловік режисер Тім Бертон проживають в різних лондонських будинках. Психологи вважають, що молодь обирає роздільне проживання, так як хоче зберегти свою незалежність. А у людей старшого покоління є занадто багато майна, щоб його можна було запхнути в одне якесь приміщення.

Досить часто на роздільне проживання вирішуються люди, які зійшлися вже у віці за 40 або за 50. Вони звикли до певного стилю життя, у них усталені звички, і заради свого партнера їх не дуже-то хочеться ламати. У їхніх помешканнях все розраховано на одну людину, тут немає місця для партнера. І постійна присутність когось стороннього досить швидко позбавляє цих людей психологічної стійкості. Крім того, наявність двох будинків це ще і спосіб відпочити. Кожній людині потрібна територія, на якій вона може побути на самоті, щоб зібратися з думками, відпочити або відновитися після якихось стресів.

Втім, роздільне проживання зовсім не є універсальним рецептом, і існує досить багато пар, яким добре або просто зручно разом. Особливо тим, хто ростить маленьких дітей.



Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1399 | Додав: adminA | Теги: Тривалість стосунків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]