phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:11
Тривалість життя збільшує регулярне вживання винограду
виноград Регулярно вживайте виноград, оскільки він серйозно зміцнює здоров’я та знижує ризик розвитку хвороби Альцгеймера, а також неалкогольного жирового гепатозу.

Виноград здатний збільшити тривалість життя, як показало дослідження за участю самок лабораторних мишей.

Усіх їх тримали на так званій західній дієті, що має високий вміст жирів. Половина мишей також вживала добавки з виноградом. Вчені порівнювали згодом мозок, печінку та метаболічне здоров’я двох груп. Антиоксиданти, що містяться у винограді, здатні знизити ризик хвороби Альцгеймера і поліпшити роботу нейронів. Дослідження також показало, що добавки з виноградом продовжують життя мишей.

Було виявлено, що вони підвищують метаболізм і знижують ризик жирового гепатозу – дуже серйозної проблеми для здоров’я серед жителів західного світу, які постійно вживають так зване західне харчування. Жировий гепатоз може спровокувати печінкову недостатність, цироз та рак, його частіше пов’язують із хворобою Альцгеймера. Авторами дослідження стали вчені з Університету Західної Нової Англії.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 244 | Додав: radymo | Теги: виноград, вживання, Тривалість, життя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]