phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:10
Учені поділились незвичною дієтою - хочеш довго жити - менше їж
Американські науковці з Університету Алабами з'ясували це під час відповідних досліджень

Виявляється, коли наш організм перебуває в стані випробувань, то старі клітини відправляються на так звану "утилізацію", а на заміну їм приходять нові. Таким шляхом тканини оновлюються. Під випробуваннями мається на увазі короткотривалі дієти і голодування.

Інколи варто вдаватися до цих методів, якщо Ви прагнете тримати тіло в тонусі  та запобігати різноманітним захворюванням. Особливо подібні дієти знижують загрозу розвитку діабету й серцево-судинних хвороб.

Вчені  долучили до дослідження групу чоловіків, які страждають ожирінням і мають схильність до цукрового діабету. Одних попросили харчуватися лише протягом 8 годин в першій половині дня, інші мали  дотримуватись дієти з харчуванням, розподіленим протягом всієї доби.

Результати тестування приємно здивували учасників:  у представників першої групи уже через п'ять тижнів рівень інсуліну й артеріальний тиск стали швидко приходити у норму, а апетит значно знизився.

"Такий режим харчування перебудовує обмін речовин. Під час голодування клітини використовують власні запаси для вироблення енергії, що дозволяє знизити запаси жиру в організмі. Такі зміни покращують регуляцію рівня цукру в крові, підвищують супротив стресу, пригнічують вогнища запалення", — наголосив  професор Марк Меттсон  з Університету Джона Хопкінса.
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 357 | Додав: adminA | Теги: вчені, хочеш довго жити - менше їж | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]