phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:53
Українка стала фрілансером року: що відомо про жінку

 

Міжнародна платіжна компанія Payoneer, яка надає фінансові послуги й грошові онлайн-перекази, визначила найкращих підприємців року серед двох тисяч учасників конкурсу. Серед переможців опинилася й українка Катя Миронюк, власниця SEO-агентства SearchEva.

ЇЇ визнали “Фрілансером року”, пише НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на 24.

За словами дівчини, свій перший сайт вона створила ще у дванадцятирічному віці, а пізніше розпочала займатися “розкруткою” веб-ресурсів.

До слова, “позаштатним працівником року” також визнали й Марію Клару Каттанео Еснаолу з Аргентини, яка з безробітньої дизайнерки змогла перетворитися у досить заможну жінку. Наразі вона вже навчає інших людей, які втратили роботу, скористатися перевагами фрілансу.

Нагадаємо, Олександра Рогачова з Коломиї у 24 роки створила додаток Inkhunter, який дозволяє “приміряти” татуювання. Зараз дівчина працює CEO американського стартапу з 6 мільйонами користувачів та мешкає у Нью-Йорку.

Також писали про 12 українських проектів, які підкорили Kickstarter.

Нагадаємо, заснований українцем Олегом Рогінським стартап People.ai зібрав інвестицій на суму 7 млн доларів. Компанія, офіс якої розташований в Кремнієвій долині, пропонує рішення на основі штучного інтелекту для управління відділами продажів.

Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 1155 | Додав: adminA | Теги: Українка, фрілансер року, що відомо про жінку | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]