phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:31
Український кінний портал: все для вершника та коня
кінний спорт верхова їзда Кінний спорт та верхова їзда – це не просто катання верхи. Будь-який кінь потребує особливого догляду, тренінгу, виховання, а також спеціальну амуніцію, що підходитиме саме цій тварині. Без досвіду та спеціальних знань, можна навіть зашкодити коню.

Український кінний портал – це довгоочікуваний відгук на потребу у єдиному майданчику для всієї кінної спільноти нашої країни. Тут можна придбати все необхідне для вершника та коня, а досвідчені фахівці постійно поповнюють бібліотеку корисних статей, які стануть у нагоді як новачку, так і професіоналу.

«Кінний спорт» - це великий розділ, що охоплює усі сторони цього багатогранного спорту від першого заняття новачка до типових питань для коневласників.

  • - Наприклад, для тих, хто вперше планує спробувати поїздити верхи, на кінному порталі зібрані практичні поради щодо того як обрати клуб і тренера, що вдягнути на заняття, як обрати свій вид кінного спорту та інше.
  • - Для батьків, чиї діти хочуть їздити верхи, на Українському кінному порталі розповідають з чого краще почати знайомство малюка з конями, як обрати місце для перших тренувань та яку користь ваша дитина отримає від занять верховою їздою.
  • - Для тих, хто вже вирішив зв’язати своє життя з конями, у нагоді стануть поради щодо тренувань, підбору одягу для верхової їзди, як підготуватися для найкращої фотосесії із конем, що подарувати вершникові та інше.
  • - Для тих, хто самостійно піклується про свого напарника, на кінному порталі чимало порад як обрати амуніцію та засоби по догляду за твариною, як перевірити чи не шкодить йому сідло або інше спорядження, як доглядати за своїм улюбленцем та як створити максимальний повсякденний комфорт для вашого коня.

Завжди актуальний розділ для будь-якого вершника «Як зняти мірки» - тут зібрані детальні інструкції з ілюстраціями, завдяки яким будь-хто за декілька хвилин зможе визначити свої розміри для придбання:

  • - захисного шолому,
  • - бриджів для верхової їзди,
  • - взуття (чоботи або черевики з крагами),
  • - рукавичок для тренувань,
  • - сорочок, поло, жилетів, курток та іншого одягу,
  • - та визначити розмір сідла по вершнику.

«Кінний магазин» - це один з найулюбленіших розділів українських вершників. Тут зібрані товари європейських та українських виробників перевіреної роками якості. Завдяки прямим поставкам, ціни дуже приємні, а якість та швидкість обслуговування завжди на топі. Окремо створений та регулярно оновлюється розділ із товарами, на які діє знижка, або розповсюджується акція.

Ще одна перевага саме цього магазину – це його консультанти. Оскільки вони самі є коневласниками та спортсменами із досвідом у десятки років, фахівці магазину Українського кінного порталу допоможуть у будь-яких питаннях. Визначитись із розміром, зробити правильно заміри, підібрати матеріал чи товар, який ідеально підійде саме для вашої ситуації – все це щоденна улюблена робота продавців-консультантів кінного магазину.

Варто відмітити, що асортимент магазину дуже різноманітний і постійно оновлюється. Тут можна придбати всі необхідні товари для коней – від засобів по догляду до якісної надійної амуніції. Обладнання для стайні зробить життя ваших улюбленців комфортним та безпечним. Ветеринарні препарати допоможуть підтримувати здоров’я коня та завжди оказати якісну першу медичну допомогу. Товари для вершників допоможуть зібрати на тренування чи змагання будь-кого: чоловіка, жінку або дитину. Зверніть увагу на окремий розділ «Подарунки для вершників» - це допомога тим, хто хоче зробити приємне любителю коней і бути впевненим, що подарунок влучив у ціль.

Будь-які покупки завжди дбайливо упаковуються та максимально швидко доставляються новим власникам. Навіть якщо вам необхідний рідкісний товар і ви купуєте його під замовлення, можна бути впевненим – приїде дуже швидко та в найкращому вигляді.

Це те, за що кіннотники всієї країни полюбляють Український кінний портал як джерело корисної та актуальної інформації, а також комфортний і вигідний кінний магазин.
Категорія: Спортивні поради | Переглядів: 549 | Додав: radymo | Теги: вершник, їзда, кінний, Спорт, верхова, Кінь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]