phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:01
Ультразвукова чистка обличчя: особливості та переваги

 

Ультразвукова чистка обличчя: особливості та переваги

Сьогодні глибока чистка обличчя може проводитися з використанням сучасного ультразвуку, який дає можливість глибоко очищати шкіру від різних забруднень, мертвих клітин, жиру, від закупорки сальних залоз і таких ненависних комедонів.

Що являє собою ця процедура

Сучасна ультразвукова чистка обличчя є повністю безболісною процедурою і в порівнянні з механічним методом, не залишає на шкірі жодних слідів, які виражаються у вигляд почервонінь та невеликих припухлостей. Цю процедуру можна проводити як на шкірному покриві особи, так і на областях плечей і спини. В середньому тривалість процедури становить від 20 до 25 хвилин.

У сучасній косметології ультразвук є незамінною річчю, тому сьогодні в кожному першокласному салоні краси можна скористатися цією ефективною послугою. Наприклад, мешканцям Волині ми радимо салон краси Дежавю, детальніше про який можна дізнатися за посиланням dejavu.volyn.ua.

Навіщо потрібна глибока чистка обличчя?

Людське обличчя постійно піддається негативним впливам навколишнього середовища: холодному вітру, сонячним променям, пилу, поту та іншими решти. Тому ми постійно доглядаємо за шкірою обличчя, очищаємо її, але, на жаль, щоденного догляду недостатньо для того, щоб шкіра виглядала ідеальною і не страждала від різного роду проблем. Ультразвукове очищення обличчя є "генеральним прибиранням" шкіри від всіх забруднень, після проведення процедури шкіра буде дуже довгий час залишатися молодою і здоровою.

Існує кілька способів очищення обличчя, кожен з них досить ефективний на своєму рівні. Домашній пілінг і скраб чистять шкіру досить ніжно, дбайливо, але, на жаль, не дуже глибоко. Вони майже не можуть позбавити від закупорювання залоз, мало ефективні при боротьбі з чорними крапками, але частіше за все після цих процедур шкіра не запалюється. При механічному ручному чищенні і механічному чищенні обличчя щіткою проходить більш глибоке очищення шкіри, але при цьому залишаються мікроподряпини і роздратування шкіри.

Переваги чистки обличчя ультразвуком

На сьогоднішній день сучасна косметологія знаходиться на дуже високому рівні, тому і оцінила численні переваги ультразвуку. Так як, крім відновлювальних і омолоджуючих властивостей, вона має безліч позитивних якостей перед іншими методами догляду за шкірою обличчя: не впливає на шкіру здавленням і розтягуванням, не руйнує її верхнього шару. Саме тому зовсім не дивно, що в наші дні косметологічні салони високого класу обслуговування мають в своєму розпорядженні ультразвуковий апарат очистки обличчя.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1357 | Додав: radymo | Теги: косметологія, салон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]