phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:37
Умову для безкоштовного страхування назвала Супрун

Супрун назвала умову для безкоштовного страхування

В Україні можна запровадити систему безкоштовного страхування за допомогою збільшення податкового навантаження на роботодавців та працівників.

Про це повідомила виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун у Facebook, пише «Слово і Діло» у вівторок, 12 березня.

«Безкоштовного страхування немає. В усьому світі за нього платять роботодавці та їхні працівники. Наприклад, у Німеччині відрахування на охорону здоров'я становлять понад 15% фонду заробітної плати, у Франції - близько 13%, в Польщі - 12%. Це витрати лише на охорону здоров'я, без інших податків», - підрахувала очільниця міністерства.

За словами Супрун, для запровадження такої системи в Україні слід до нинішніх відрахувань, які складають більше 40% зарплатного фонду, додати ще 10-12%.

«За неповнолітніх дітей, непрацездатних і безробітних, пенсіонерів медичні страхові внески в повному обсязі платитиме держава», - пообіцяла в. о. міністра.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 620 | Додав: adminA | Теги: Супрун, умова, безкоштовне страхування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]