phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:15
Уповільнюють процеси старіння та позбавляють проблем із ШКТ фрукти та ягоди
Профільні фахівці назвали кілька плодів, які мають омолоджуючий ефект.

Сезон фруктів у розпалі, отже, слід звернути увагу до їх корисні властивості. При цьому фахівці стверджують, що не варто сподіватися на відстрочення старості, якщо людина їсть фастфуд, палить та має інші шкідливі звички. Натомість у комплексі зі здоровим способом життя фрукти справді допоможуть стати молодшими. Насамперед експерти рекомендують звернути увагу на чорницю. Ця ягода містить велику кількість антиоксидантів, антоціанів та інших сполук, які здатні відновлювати пошкоджені ділянки ДНК і модулювати гени, пов’язані з довголіттям.

Не менше користі міститься у яблуках. Цей популярний фрукт знижує загрозу виникнення вікових недуг. Щоправда, вживати яблука слід регулярно. Також корисний грейпфрут. Він позбавляє загрози набору зайвої маси тіла, усуваючи проблеми в роботі ШКТ. До того ж цей фрукт допомагає у боротьбі із серцево-метаболічними порушеннями.

Окрім цього, фахівці рекомендують звернути увагу на гранат. У цьому фрукті багато антиоксидантів, які благотворно впливають на стан шкірних покривів та позбавляють пігментних плям і зморшок. До того ж гранат чудово стабілізує тиск.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 248 | Додав: adminA | Теги: експерти, чорниця, омолоджуючий ефект. | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]