phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:53
В чому небезпека - жіночі ревнощі

 

Важко знайти жінку, яка б спокійно ставилась до нових знайомих свого коханого, особливо якщо ці знайомі жіночого роду. Однак, в чому шкода цих почуттів?

Жіночі ревнощі: в чому небезпека

Не ревнуйте

Американці провели цікавий експеримент щоб обгрунтувати шкоду ревнощів для жінки. Кожну пару - чоловіка і жінку - посадили поруч за загальний комп'ютерний стіл, але при цьому кожному з учасників надали свій власний, окремий монітор. Було запропоновано розглянути деяку кількість фотознімків, що містять в основному красиві ландшафти природи. Необхідно було проаналізувати кожне з представлених зображень, оцінивши ступінь оригінальності та привабливості.

На початку експерименту чоловікам було запропоновано картинки тільки природи, а от жінкам фотографії давали упереміш з негативними для сприйняття знімками. Несподівано прямо в ході експерименту чоловікам дали нове завдання: оцінити красу жіночих тіл, зображення яких стали з'являтися у них на моніторах. Жінки помітно занервували. Більшість з них явно перемкнула свою увагу на спостереження за картинками на сусідньому моніторі, за реакцією і поведінкою свого партнера.

В кінці експерименту жінок попросили оцінити свій стан, відповівши на питання, наскільки вони себе вважають роздратованими відповідно з поточною ситуацією і наскільки їм були неприємні дії і оцінки їх чоловіків.

Результати експерименту. Підсумком експерименту став простий висновок, що чим більше жінка ревнувала, тим гірше сприймала неприємні картинки на своєму моніторі. Більш того, після оновлення завдання для чоловіків цілком естетичні картинки від учасниць експерименту також почали отримувати порівняно невисокі оцінки. Іншими словами: ревнощі, навіть без наявності вагомої причини, буквально засліплюють жінок, заважаючи їм адекватно сприймати навколишню дійсність. Важливий момент: самі випробовувані оцінили свій стан під час і після експерименту як цілком адекватний, спокійний, зібраний, визнавши при цьому, що завдання для чоловіків їм не надто сподобалося.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1128 | Додав: adminA | Теги: в чому небезпека - жіночі ревнощі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]