phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:46
В Італії і Україні помітили зміну в російських туристах: "рулони банкнот" зникли, дешеві авто на весілля у Львові
На італійському курорті в Доломітових Альпах з деяким смутком помічають зміни серед російських туристів: тепер на гірські схили приїжджають не стільки олігархи, скільки менеджери, космонавти і поліцейські, словом, середній клас, пише L'Espresso. Росіяни більше не смітять грошима, майже не п'ють, але добру традицію залишати чайові ще пам'ятають. Також це помітили в Україні, а особливо у Львові, де останніми роками росіяни люблять святкувати весілля. Так, наприклад, зараз в основному ви замовляють дешеві авто на весілля у Львові за допомогою сайту rent-car.lviv.ua.

Покататися на лижах приїжджають не тільки з Москви і Санкт-Петербурга, але і з Краснодара, Самари, Ростова, Казані, Єкатеринбурга, пише італійський журнал. Тиждень у тризіркових готелях Доломітових Альп обходиться туристам з Росії в 1000 євро на тиждень на людину включаючи переліт. В основному це - "цивілізовані туристи", пари з дітьми, які поважають європейські правила.

Але на курорті ще пам'ятають початківців олігархів з Росії, росіян "з рулонами банкнот по 500 євро". Деякі навіть жалкують, що пройшли часи туристів, які дотримуються принципу "купую, значить, живу".

"За те, щоб я заспівав "L'italiano", мені платили до 50 євро! Я вихваляв Тото Кутуньо і жив на ці гроші місяцями!" - журиться співак і гітарист Марко Фалько.

А власники готелів раді таким змінам. "Вони були жахливі, вони виливали вино в спагетті! - розповідає Емануела Паскуалі, дружина господаря готелю Astoria. - Ні, тепер їх немає. Нинішні п'ють латте Маккьято і гектолітрів чаю, три порції горілки я подала в цей сезон італійцям". Крім того, в чартерних рейсах, якими прибувають до Італії росіяни, алкоголь заборонений, хоча покоління нинішніх туристів це мало цікавить.

Доломітскіе Альпи стали улюбленим місцем активного відпочинку 47-річного космонавта Юрія Лончакова: "Я їжджу кататися на лижах в Домбай на Кавказі, на Алтай в Сибіру, на Урал і в Сочі, але тут - просто фантастика!". О пів на десяту ранку він встає на лижню, поки його дружина і дружини інших гостей освоюють стежки для початківців лижників. А вечорами десятки російських гостей збираються в караоке-барі. Є інші розваги - парк водних атракціонів і, наприклад, сауна. Правда, з приводу парилок у господарів і гостей виникають конфлікти: "Матері хочуть йти в сауну або турецьку лазню разом з дітьми: але як же їх можна пускати туди, де повинні бути тиша і спокій?"

"А коли починається дискотека ("російські дні" по середах і четвергах), відчуваєш себе як на фестивалі Сан-Ремо-1983, коли новим радянським лідером став Андропов, а секретний агент Путін ще справляв весілля зі своєю коханою Людмилою ..." - закінчує статтю італійський журналіст.

Категорія: Туристичні поради | Переглядів: 2193 | Додав: admin | Теги: авто на весілля у Львові | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]