phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:13
В холодну пору року часто приймати душ небезпечно
душ небезпека холодна пора Часто приймати душ може бути небезпечним для здоров’я заняттям, особливо в холодну пору року. Така звичка погано впливає на імунітет, послаблюючи захисний бар’єр шкіри.

Часте миття робить шкіру більш чутливою і схильною до подразнення, особливо в холодну пору року. Використання пінистих миючих засобів і рушників стає додатковим фактором, що підсилює ризик нездорового стану шкірного покриву, що є частиною імунної системи. Частий прийом душу може послабити захисний бар’єр шкіри і вплинути на схильність організму до інфекцій.

Фаівці рекомендують в холодну пору року не приймати душ частіше одного разу на день (краще це робити ввечері) і не використовувати атрибутів, які дряпають, травмують шкіру – жорстких мочалок, щіток, рушників. Засоби, що дають піну, потрібно використовувати якомога економніше. Висихати найправильніше природним чином, без агресивних розтирань. Рушники необхідно міняти щотижня через те, що вони здатні накопичувати небезпечні бактерії, котрі згубно впливають на шкіру.

Крім цього, щоб не порушити захисний бар’єр шкіри рук, не потрібно зловживати антисептиками, використовувати їх частіше 2-3 разів на день.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 511 | Додав: radymo | Теги: холодна, пора, небезпека, душ | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]