phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:12
В умовах самоізоляції для поліпшення кровообігу, варто вживати ці продукти: список

лимони В цілому зниження руху крові по тілу негативно позначається на всіх органах і тканинах, які починають страждати від нестачі кисню і поживних речовин. Ось чому в умовах самоізоляції потрібні продукти, котрі здатні покращувати кровообіг організму.

Лимони: покращують еластичність судин. Присутній в них вітамін С стимулює утворення колагену і еластину, завдяки яким судинні стінки стають більш гнучкими.

Куркума: захищає вени від запалення. Вона дає потужний антиоксидантний ефект. Вживати її потрібно в поєднанні з чорним перцем.

Імбир: розріджує кров. Його компоненти сприяють енергійності, активізують кровообіг, захищають від згустків крові, здатних злипатися в тромби.

Часник: має антикоагулянтний ефект. Поряд з цибулею знижує в’язкість крові, стимулює її циркуляцію.

Хвощ: покращує стан судин. Він багатий кремнієм, необхідним для утворення колагену, важливого для підтримки еластичності судинної тканини. Кожен день можна приймати по 2 склянки настою з меленої рослини.

Гречка: підсилює дію вітаміну С. Рутин, що міститься в ній працює в з’єднанні з вітаміном С, захищаючи стінки судин і капілярів. Щотижня корисно з’їдати 2-3 порції.

Темні ягоди: підтримують венозний тонус. Чорний виноград (родзинки) або чорниця корисні у вигляді щоденної жменьки.

Просо: тонізує селезінку. Цей орган управляє кровоносними судинами, впливаючи на циркуляцію крові в них.

Волоські горіхи: діють як вазодилататори. На додаток до жирних кислот омега-3, що надає на судини протизапальну дію, продукт містить вітамін B3, що володіє судинорозширювальним ефектом, сприяє активному току крові і хорошому стану вен.

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 371 | Додав: radymo | Теги: самоізоляція, поліпшення, кровообіг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]