phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:26
Вашу енергію забирають ці продукти: список
молочний шоколад Зазвичай ми їмо, щоб отримувати енергію. Але це працює не завжди, точніше, не з усіма продуктами. Чи відчуваєте постійну втому? Зверніть увагу на свій режим харчування.

Негативним чином на нашому самопочутті переважно позначаються такі продукти: булки, молочний шоколад, цукерки, білий цукор. Цей перелік так чи інакше є у раціоні майже кожного. Але якщо хочете підвищити рівень життєвих сил, то ці позиції треба виключити з раціону.

Експерт пояснює, що для підтримки достатнього рівня енергії нашому організму не потрібен цукор. Він потребує жирів і глюкози, яку організм може отримувати самостійно, синтезуючи її з вуглеводів, що надходять з їжею.

Коли ми з'їдаємо шоколад чи булку, у крові відбувається різкий стрибок рівня глюкози. Саме тому ми відчуваємо приплив сил та енергії. Але, на жаль, цей заряд бадьорості швидко минає. Як тільки цукор почне падати, вас накриє нова хвиля втоми та голоду. Тому що насичення не відбулося.

Замінити продукти, що містять цукор, можна фруктами. В них теж єсахароза і фруктоза, але завдяки високому вмісту клітковини, глюкоза почне надходити в кров поступово, не викликаючи різких стрибків інсуліну.

Також постарайтеся урізноманітнити своє меню овочами та зеленню. Намагайтеся не пропускати прийоми їжі та дотримуватися регулярного графіку харчування.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 292 | Додав: radymo | Теги: енергія, продукти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]