phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

07:32
Важливе питання: Що саме робить піцу піцею?

користь піца Я людина розумна. Я приймаю обґрунтовані рішення в житті, спираючись на факти та дані, представлені мені. Це особливо актуально, коли доводиться вибирати сторону в одних з найбільш популярних дискусій у світі. Одне з таких питань: що робить піцу піцою? Це те, про що навіть не слід дискутувати, проте люди настільки все спрощують і міксують, що визначення піци втрачає свою цілісність. Доставка їжі у Львові пропонує безліч варіантів, на що слід звертати увагу?

Потрібні правильні інгредієнти

Десятиліттями компанії намагаються видати невідповідність інгредієнтів як піцу, коли це явно не так, і найгірше те, що людям це підходить. Піцерія, яка називає піцу - якісною італійською замініють всю скоринку смаженою куркою. Так звана піца для сніданку буває будь-якої форми та смаку, але часто замінюють томатний соус чимось на зразок яєць або вершкового масла.

Це все образливо для любителя піци. Ми можемо легко використовувати холодні факти, щоб розчавити будь-які суперечки і однозначно вирішити, коли піцу слід називати піцею, і нам не потрібно дивитись кдалі, ніж словник. Незалежно від того, який словник ви вирішите використовувати, у визначенні ви завжди побачите три ключові інгредієнти: тісто, томатний соус та сир.

Якщо ви робите «міні-піцу» вдома - замінюючи скоринку чи мось іншим - тоді ви не можете назвати це піцею. Якщо ви замовляєте піцу без сиру, то це не вона більше. Доставка їжі гарний спосіб отримати справжню італійську піцу.

А ще - соус. Якщо ви поміняєте томатним соусом щось на зразок барбекю, часникового пармезану або альфредо, то, на жаль, це теж не піца. Це все одно, що сказати, що консервований топпінг у вашому холодильнику - це насправді збиті вершки, коли ми знаємо, що це не так.

4 деталі, які потрібно шукати у високоякісних скибочках піци

1. Хрустка скоринка

Як правило, справжня скоринка піци повинна бути хрусткою зовні і практично танути в роті незабаром після того, як ви її вкусили. Італійські ресторани зазвичай досягають цього балансу хрусткості до м’якості, випікаючи піцу в дров’яних печах. Справжня скоринка для піци також повинна мати тонкий дріжджовий смак.

2. Розкішний сир

Сир має бути на кожному шматочку має бути ідеально розтопленим, але не насичувати скоринку зайвою вологою.

3. Солоний соус

Соус для піци складається з помідорів, приправлених часником, базиліком і сіллю, створюючи цей чудово міцний, але приємний смак. Соус повинен бути рівномірно розподілений, щоб ви могли відчути та насолодитися ним при кожному укусі.

4. Ретельно розміщені начинки

Найкращі скибочки справжньої піци демонструють рівномірний розподіл начинок. Якщо ви замовляєте піцу, скажімо, з пеппероні, грибами та оливками, кожен шматочок повинен чітко демонструвати всі три ці види м’яса та овочів. У той же час, начинки на справжній піці слід використовувати економно.

Наступного разу, коли вам захочеться справжньої піци та інших італійських вишукань, вирушайте до LA П‘ЄЦ https://www.lapiec-pizza.com.ua/

Для того, щоб щось можна було назвати піцею, в ньому повинні бути тісто, томатний соус і сир. Це канон. І якщо ви заміните один із цих інгредієнтів, то краще почніть називати його «схожим на піцу», інакше справжні любителі піци цього світу постукають у ваші двері і скажуть, що це не канонічно.

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 373 | Додав: radymo | Теги: користь, піца | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]