phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:42
Вчені - як склянка води вранці впливає на організм

Як склянка води вранці впливає на організм: відповідь вчених

Склянка теплої води натщесерце – це справді хороша ідея для початку дня. І з цим погоджуються не лише блогери, а й науковці. Чому варто взяти за хорошу звичку починати день з води – читайте далі.

Поки хтось радить вранці пити воду з лимоном, то більшість медиків сходяться на думці, що ідеальним варіантом є склянка теплої води. Цей найпростіший напій має значно більше корисних властивостей, аніж будь-який інший, пише maximum.fm

Очищення. Вранці вода допомагає вивести з організму всі токсини та допомагає швидше прокинутись. Також вона знижує рівень кислотності в шлунку.

Обмін речовин. Склянка води здатна пришвидшити метаболізм на 24%, а також дозволяє зменшити відчуття голоду і знижує шанси на переїдання.

Краса. Через зневоднення погіршується стан та вигляд шкіри, тому потрібно не лише вмиватись, а й випивати воду вранці. Така ж ситуація і з волоссям.

Імунітет. Тепла вода стимулюю лімфатичну систему, а також запускає всі процеси в організмі. Імунна система не є винятком.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 363 | Додав: adminA | Теги: організм, вчені, склянка води вранці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]