phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:59
Вчені - подовжують життя маленькі щоденні задоволення

Британські вчені дійшли висновку, що щоденні маленькі радості впливають на тривалість життя людини.

 Дослідники визначили, що викурювання пачки сигарет в день скорочує життя на майже на сім років. Про це повідомляє BBC Future.

Телевізор, на думку вчених, також згубно впливає на здоров’я. Так, всього лише дві години перед екраном віднімають рік життя.

Дослідники говорять, що харчування дуже важливе для людини. Дві сосиски скоротять тривалість життя на рік. Спиртне також не можна віднести до корисних радощів життя. Наприклад, три келихи вина заберуть у чоловіків чотири місяці життя, а у жінок — понад півтора року.

Але в житті є багато занять і продуктів, які не тільки несуть користь здоров’ю, але приносять задоволення. Так, 20-хвилинне заняття спортом збільшить життя на два роки. Кава теж вважається корисним напоєм, але при помірному споживанні.

Вчені наголошують, що корисні задоволення не скорочують шкоду від шкідливих звичок. До всього необхідно підходити з почуттям міри.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1003 | Додав: adminA | Теги: життя, маленькі щоденні задоволення, вчен | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]