phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:59
Вибір каміна: на що варто звернути увагу

Вибір каміна: на що варто звернути увагу

Камін, безумовно, є бажаним елементом у будь-якому будинку. У багатьох він асоціюється з домашнім вогнищем, затишком, теплом, тому ця продукція з кожним роком все більше користується попитом. Сучасні виробники намагаються всіляко її задовольнити, пропонуючи нові, більш ефективні рішення і оригінальний дизайн. Адже камін - це не тільки система обігріву, а й елемент декору, який завжди хочеться споглядати. В Україні придбати сучасні каміни за вигідною ціною можна за допомогою сайту euro-kamin.com.ua.

Тільки уявіть: справжнє живе полум'я у вас дома! І воно абсолютно безпечне, ви можете розслабитися і мирно спостерігати за процесом горіння. Для тих, хто з такою технікою стикається вперше, вибір каміна - досить складне і витратне за часом заняття.

Сподіваємося, наші рекомендації допоможуть вам краще розібратися в тому, що вам потрібно і знайти оптимальний варіант.

На що звернути увагу при виборі каміна?

Перше, що необхідно визначити, - це тип призначення. Вам потрібна техніка для повноцінного опалення простору або предмет милування, який оригінально прикрасить ваш інтер'єр? У першому випадку доцільно купити камін більшої потужності і з водяним контуром, який зможе стати основним джерелом тепла.

Якщо ж ви переслідуєте більше естетичні цілі, то вас порадує різноманітність простих і компактних камінів різних дизайнів.

Залежно від виду палива, яке використовується, дане теплове обладнання ділиться на:

  • твердопаливне;
  • електричне;
  • газове;
  • біо.

Каміни, що працюють на твердому паливі і природному газі, вимагають установки димоходу, тому їх краще вибирати для приватних будинків, дач, вони не підходять для квартирних умов.

Однак для тих, хто бажає споглядати вогонь у своїй міській квартирі, відмінним рішенням будуть електричні або біокаміни. Перші - дуже точно передають ефект живого полум'я завдяки використанню сучасних технологій, а другі - заворожують своїм розкішним зовнішнім виглядом і радують компактністю.

При виборі теплотехніки слід також звернути увагу на особливості конструкції. Існують відкриті і закриті каміни. Перші відрізняються легким доступом до вогню, тому до їхньої установки пред'явлені більш високі вимоги. І, звичайно ж, вони не підходять для будинків, де є діти і тварини. Другий тип більш безпечний, він захищений спеціальним вогнестійким склом і вважається універсальним.

Вибір каміна для будинку - справа непроста, але її результат принесе вам багато позитивних емоцій. Підходьте до цього процесу відповідально, щоб обрана техніка радувала вас протягом багатьох років!

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 564 | Додав: radymo | Теги: камін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]