phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:31
Вибираємо якісний електросамокат: популярні бренди
Електросамокат – маневрений та досить швидкий транспорт. Багато власників автомобілів вибирають цей юркий і компактний девайс, на якому можна з комфортом діставатися на роботу, навчання або магазин за покупками, щоб не стояти в міських пробках та економити час. Як правильно вибрати високотехнологічну та надійну модель, яким брендам приділити особливу увагу, розберемося далі.
 

Вибір електросамоката: ключові параметри

Самокат давно перестав бути виключно дитячою іграшкою. Такий ТЗ, що працює від акумулятора, розганяється до великих швидкостей і відрізняється широким функціоналом. Щоб правильно вибрати та купити електричний самокат, потрібно приділити увагу таким параметрам:

  • * Акумулятор. Краще вибрати пристрій із літієвою батареєю ємністю від 200 Вт. Це забезпечить комфортне пересування протягом тривалого часу без необхідності підзарядки.
  • * Діаметр коліс. Коливається в діапазоні 3–14 дюймів. Чим більший розмір коліс, тим легше керувати засобом, але тим він важчий. Оптимальне рішення – електросамокат із колесами 8–10 дюймів.
  • * Тип двигуна. Існує два варіанти: мотор з ланцюговим приводом (від двигуна до колеса йде ланцюг/ремінь, що забезпечує його обертання), двигун-колесо (мотор встановлений всередині). Кращий з них другий. Такі пристрої працюють тихо, відрізняються гарною потужністю та довговічністю.
  • * Швидкість. Варіюється від 10 до 100 км/год. Оптимальне рішення – рух при швидкості 30 км/год, іноді до 45 км/год, але від руху на більш високих швидкостях краще відмовитися з метою безпеки.

Слід звернути увагу на ряд додаткових характеристик, що збільшують комфорт під час пересування (бортовий комп`ютер, надійні підвіски), бренд.

ТОП-3 компаній-виробників електричних самокатів

Популярність електросамокатів визначила на ринку нову тенденцію: деякі виробники, що займалися створенням інших девайсів, перейшли в тому числі на випуск цих популярних транспортних засобів. Частина з них досягла в цьому значних успіхів і вибилася на провідні позиції існуючих рейтингів – їхню продукцію можна знайти на allo.ua у Вінниці:

  • * Xiaomi – висока якість складання, потужні двигуни, відмінна енергоємність акумулятора, легкість, маневреність та гарна керованість.
  • * Ninebot – відмінний функціонал і маневреність, швидкий розгін та якісна гальмівна система, можливість легко та зручно складатися, витривала дека (витримує вагу до 100 кг). Багато моделей отримують сучасний цифровий дисплей.
  • * Kugoo – великий вибір девайсів з різних груп (легкі компактні найпростіші пристрої та важкі з великою кількістю опцій). Отримують потужний двигун, великий запас ходу, гарну гальмівну систему, надійні амортизатори. Більшість моделей оснащуються цифровими дисплеями. 

Кожен із цих брендів відзначений не лише високими оцінками фахівців, а й численними позитивними відгуками користувачів.

Категорія: Спортивні поради | Переглядів: 246 | Додав: radymo | Теги: електросамокат | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]