phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:13
Від акне і прищів - домашній тонік на базі петрушки

 

Позбутися прищів, чорних крапок, пігментних плям та інших дефектів шкіри можна за допомогою натурального тоніка на основі петрушки, який легко готується вдома. Приготуйте тонік уже сьогодні, і це буде першим кроком до краси та здоров'я без косметики.

Стан нашої шкіри — один із перших сигналів про здоров'я організму. Під дією зовнішніх факторів, найчастіше негативних, його стан погіршується, з'являються різні дефекти у вигляді прищів, плям, почервонінь, лущень тощо.

Позбутися від різних дефектів шкіри можна за допомогою натурального тоніка, який легко готується вдома.
А наше харчування, порушення біоритму, небезпечна косметика, вік і всі зміни, пов'язані з ним, тільки погіршують ситуацію. Як результат — шкіра обличчя втрачає свою природну красу та здоров'я. Щоб допомогти їй оговтатися й одужати, зовсім не обов'язково купувати супер-дорогі косметичні засоби, в яких часто більше шкоди, ніж користі. Все, що потрібно вашій шкірі, — турбота та увага, і, звичайно ж, щоденний догляд за допомогою натуральних засобів.

Один із таких засобів — тонік на основі петрушки, який містить тільки натуральні інгредієнти й підійде для всіх типів шкіри.
Властивості тоніка:

- освіжає та насичує шкіру вологою;

- очищає шкіру від забруднень і залишків косметики (демакіяж);

- відбілює і вирівнює тон шкіри;

- освітлює пігментні плями та веснянки;

- звужує пори;

- запобігає появі прищів і акне;

- сприяє регенерації шкіри.
Готуємо тонік на основі петрушки

Інгредієнти:

• 200 мл чистої води;

• 2 ст.л. подрібненого листя петрушки;

• 1 ч.л. соку лимона або яблучного оцту.

Приготування:

1. Нагріти воду, довести до кипіння й покласти в неї подрібнене листя петрушки. Поварити на невеликому вогні 15 хв, вимкнути.

2. Коли відвар повністю охолоне, додати в нього сік лимона або яблучного оцту.

Будьте уважні: звичайний оцет не підійде для приготування тоніка, тому що він не є натуральним, не містить корисних речовин і отриманий штучним способом.

Сік лимона та петрушка відмінно відбілюють шкіру і насичують її корисними речовинами.

3. Суміш перелити в темну скляну пляшечку, зберігати в холодильнику.
Як користуватися тоніком?

1. Очистіть шкіру від косметики та протріть цим тоніком шкіру.

2. Тонік можна використовувати кілька разів на день, наприклад, вранці та ввечері. Якщо в складі цього засобу використовувався сік лимона, то після його нанесення небажано виходити під яскраве світло сонця.

Сік лимона та яблучний оцет — відомі засоби для відбілювання шкіри. А завдяки петрушці, яка містить вітаміни й ефірні олії, цей тонік також має регенерувальні та відбілювальні властивості.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1056 | Додав: adminA | Теги: акне і прищі, домашній тонік на базі петрушки | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]