phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:51
Від пониженого тиску - медики назвали ефективні засоби
При пониженому тиску застосовуються засоби, що володіють тонізуючими і судинозвужувальними властивостями. Найбільш ефективні препарати, що позбавляють від неприємних симптомів гіпотонії.

Найчастіше, кажучи про серйозну проблему нездорового тиску, мають на увазі його підвищені показники і гіпертонію. Однак багато людей страждають від поганого самопочуття, викликаного зниженим артеріальним тиском, особливо це погано переноситься в жарку погоду.

Загальне нездужання, занепад тонусу, слабкість, запаморочення, погана концентрація і працездатність – всі ці тяжкі явища добре знайомі гіпотонікам. Лікар-невролог назвав найбільш ефективні засоби від дискомфортних станів, викликаних зниженим тиском.

Кофеїн. Використовується в таблетках і в розчинах для підшкірного введення. За словами медиків, він призначається при помірній гіпотонії, супроводжуваній сонливістю і млявістю. Потрібно мати на увазі, що засобу притаманні побічні ефекти – запаморочення, нудота, серцебиття.

Гутрон. Показання до його використання: гіпотонічна хвороба і ортостатична гіпотензія. Засіб може викликати ті ж побічні ефекти, що і кофеїн, крім того – висип.

Кофетамін. Застосовується при низькому тиску з мігренню.

Екдистен. Ефективний при гіпотонії, загальній астенії.

Апілак. Даний препарат містить маточне молочко і корисний в комплексній терапії: медики рекомендують його гіпотонікам, що страждають астенією, невротичними розладами.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 149 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]