phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:20
Від тромбів, м'язових болів і виразкового коліту врятує цей чай
липовий чай Липовий чай врятує від тромбів, м'язових болів і виразкового коліту Липовий чай врятує від тромбів, м'язових болів і виразкового коліту.

Для приготування липового чаю потрібно використовувати квіти дерева, але ні в якому разі не листя. Саме в квітках міститься величезна кількість антиоксидантів і активних інгредієнтів, включаючи фітохімічні речовини, флавоноїди, кверцетин і кумарин, пише Країна здоров'я. Також вони володіють багатьма необхідними вітамінами і мінералами для підтримки людського організму в тонусі.

Скажи стресу ні

При заварюванні липового чаю виділяються ефірні масла, які знижують рівень стресу і тривоги. Природні розслаблюючі властивості знижують кількість гормонів стресу в організмі. І як показують численні дослідження, зменшують навантаження на серце і обмін речовин і навіть допомагають впоратися з депресією.

Захист імунітету

З'єднання, які містяться в липовому чаї, мають сильний протизапальний вплив на весь організм. Медики радять його вживати при м'язових болях і захворюваннях суглобів, а також при запаленні кровоносних судин і дихальних шляхів.

Проведені дослідження показали, що крім імуностимулюючих властивостей антиоксидантів липового чаю, потогінна природа цього напою знімає лихоманку і сприяє швидшому одужанню. Саме квіти липи містять протизапальні сполуки, заспокоюють дихальні шляхи, полегшують виведення слизу та мокротиння, усувають деякі з найбільш поширених симптомів застуди і грипу.

Кращі ліки для шлунково-кишкового тракту

Вчені з'ясували, липовий чай - прекрасний антиспазматичний засіб, він допомагає заспокоїти розлад шлунка, знижує рівень запалення в кишечнику. Це допомагає заспокоювати симптоми синдрому подразненого кишечника, виразкового коліту, метеоризму, виразки.

Серце і судини будуть в порядку

Антиоксиданти в липовому чаї знижують кров'яний тиск і запобігають згортання крові, значно знижуючи ризик розвитку атеросклерозу або утворення тромбів. Разом стане хорошою профілактикою від серцевих нападів, інсультів.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 328 | Додав: radymo | Теги: липовий, чай, користь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]