phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:36
Відбілювання зубів без стоматологів - простий і дешевий спосіб

 

Як просто і безпечно відбілити зуби у домашніх умовах.

Останні дослідження показали, що існує простий і надійний метод відбілити зуби вдома, для цього використовують звичайне активоване вугілля, розповіла "Країна здоров'я" 

Перевагою цього методу є те, що воно дешеве і не викликає хворобливих або неприємних відчуттів, а також цей метод можна назвати найбезпечнішим способом відбілювання зубів в домашніх умовах.

Для того, щоб створити відбілювальний засіб, потрібно розім'яти дві таблетки в скляному або керамічному посуді, потім в отриману речовину додати кілька крапель чистої води, щоб консистенція вийшла схожа на зубну пасту.

Все це ретельно перемішати і використовувати як звичайну зубну пасту - нанести на щітку і чистити цим зуби. Потім необхідно добре прополоскати рот.

Ще простішим способом є просте розжовування таблетки вугілля, однак, це не так приємно і може викликати неприємні відчуття, а ефективність такого методу буде трохи нижчою.

Відбілювання в домашніх умовах слід проводити не більше одного разу на тиждень, оскільки в іншому випадку також можливий негативний вплив на емаль зубів, яка може стати дуже чутливою.

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 736 | Додав: adminA | Теги: відбілювання зубів без стоматологів, простий і дешевий спосіб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]