phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:53
Види чоловічих рюкзаків

Види чоловічих рюкзаків

Сучасний ринок наповнений всілякими рюкзаками, тому необхідно знати, як правильно розбиратися в цьому розмаїтті. Вони виконують найрізноманітнішу функцію, але об'єднує їх спосіб носіння - за допомогою наплічних лямок на спині. Проте, якщо ви шукаєте дійсно оригінальний варіант, тоді радимо замовити рюкзаки з друком на замовлення за допомогою спеціалізованого ресурсу olimpbag.com.ua.

На які ж види поділяються чоловічі рюкзаки?

З нашої статті ви дізнаєтеся про види, відмінності, особливості та призначення такого типу сумок.

Рюкзаки міського типу

У наш час особливою популярністю серед чоловіків і жінок, користуються міські рюкзаки. Цей вид сумкового виробу, допомагає зручно переносити речі та необхідні предмети. Міська модель допомагає правильно розподілити вантаж по всій поверхні спини, полегшуючи ношу і не займаючи рук, якими можна триматися в транспорті за поручень або користуватися телефоном. За матеріалом виготовлення вони бувають - шкіряні або текстильні.

Міську модель використовують при поїздці на мотоциклі або на велосипеді, так як це дуже зручно. Також міський рюкзак - незамінна річ для учнів і студентів, для офісних працівників і людей зайнятих кур'єрською діяльністю, яким необхідно переносити велику кількість книг або паперів.

Внутрішня частина таких моделей, може мати кілька відділів, в залежності від їхнього призначення. У міських рюкзаках є одне або кілька відділень, в яких можна зберігати:

  • ключі;
  • талони на проїзд;
  • гроші;
  • телефон;
  • бутерброд;
  • ноутбук та ін.

Моделі похідного типу

Моделі, які використовуються в походах, повинні мати достатній об'єм, щоб вмістити безліч необхідних речей, провізію, воду та іншого. Для зручності і збільшення можливостей, зовні такої моделі можуть бути кріплення для матраца, пляшок, спального мішка та інших важливих предметів. У зовнішніх кишенях, можна зберігати пляшку з водою, компас, сірники та ін.

Зазвичай, сумки такого плану, створені зі спеціальних щільних водовідштовхувальних тканин, які не пропускають воду.

Часто, похідні чоловічі рюкзаки мають каркасну основу, у вигляді тонкого дроту по всьому периметру, щоб зберігати форму виробу і збільшити обсяг місткості. Сторона, що прилягає до спини, має ортопедичні особливості, що дають підвищену циркуляцію повітря, між спиною і рюкзаком.

Сумка такого виду, повинна мати якісні застібки, блискавки, кріплення і пошив, щоб модель не розвалилася в далекому поході.

Моделі експедиційного плану

Експедиційний рюкзак розрахований на тривале перебування в похідних умовах. Його габарити набагато перевищують міський та похідний. Він може бути анатомічним і станковим. У його надрах повинні зберігатися множинні предмети, які допоможуть довго перебувати в важких умовах негоди і відсутності зручностей.

Моделлі для ролерів

Ролерні моделі створені для тих, хто любить проводити дозвілля на роликових ковзанах. Вони прекрасно допомагають в доставці потрібних аксесуарів, до місця розваг і відпочинку. Ролики можна переносити всередині рюкзака і зовні. Під час катання на роликах, рюкзаком можна користуватися для перенесення особистих речей.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 552 | Додав: radymo | Теги: друк, замовлення, рюкзак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]