phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:15
Відновлення мікрофлори кишківника - природні й смачні способи

 

Мікрофлора важлива для організму людини. Вона виконує функцію розщеплення залишків їжі, нейтралізує отруту та підтримує імунну систему.

Людина шкодить корисній мікрофлорі, ведучи неправильний спосіб життя, пише Cosmo. На це також впливають стреси та неправильне харчування.

Через розмноження патогенних мікроорганізмів у людини можуть виникнути хронічні хвороби організму. Якщо у людини виникли проблеми з мікрофлорою, то у неї з’являються здуття, біль у животі, дефіцит поживних речовин.

Проблеми можуть спричинити анемію та ожиріння, а також запалення слизової кишківника. Щоб уникнути цього, потрібно їсти продукти для здоров’я кишківника– продукти з пробіотиками (живими бактеріями).

Останні добре зміцнюють імунітет та сприяють розмноженню корисної мікрофлори. Корисно вживати ферментовані продукти – кефір, квашену капусту, квас, квашені огірки і помідори, айран, сир, чайний гриб. Організму таку їжу легше перетравлювати. Ці продукти можуть запобігти багатьом хворобам, зокрема раку.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 793 | Додав: adminA | Теги: природні, відновлення мікрофлори кишківника, смачні способи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]