phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:08
Відправили на карантин у Брянську пасажирів потяга "Київ-Москва"

У Брянській області Росії з потяга "Київ - Москва" зняли китаянку з високою температурою. Її направили в інфекційну лікарню, аби перевірити на коронавірус. На карантин також відправили двадцять пасажирів, які їхали з нею в одному вагоні.

Як повідомляє "Укрзалізниця", пасажирку із симптомами респіраторного захворювання виявили під час митно-прикордонного контролю на станції Суземка.

"Вагон поїзда, у якому подорожувала китаянка, було відчеплено на станції Брянськ", - йдеться в повідомленні.

 Україна звернулася за коментарем до МЗС щодо наявності українців серед людей, яких відправили на карантин.

Як повідомив "РИА Новости" директор департаменту здоров'я Брянської області Андрій Бардуков, 20 пасажирів потягу перебуватимуть в Брянську під наглядом лікарів протягом двох тижнів.
 
За словами керівниці управління Росспоживнагляду у Брянській області Людмили Трапезнікової, китаянку зняли з потяга з температурою 38 градусів.

Вагон, в якому вона їхала, відчепили від потяга і відправили в санітарний тупик, повідомили ТАСС в прикордонному карантинному пункті "Брянськ-Орловський".

У прес-службі Московської залізниці ТАСС повідомили, що на вокзалі в Москві поїзд зустрічатимуть спеціальні служби.

За інформацією брянського видання gorod-tv.com, в останні дні китаянка на батьківщині не була, вона поверталася до Москви з Києва, де перебувала нетривалий час.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 394 | Додав: adminA | Теги: пасажири потяга Київ-Москва, Брянськ, Карантин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]