phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:05
Виявилися ворогами нормального тиску звичні продукти для сніданку
Підвищений кров’яний тиск може здатися нешкідливим на перший погляд, тому що воно рідко супроводжується яскраво вираженими симптомами. Однак воно може привести до більш серйозних наслідків.

Підвищення тиску змушує кровоносні судини тверднути і звужуватися, що може перекрити подачу крові і кисню до серця. З цією недугою легко боротися, якщо дотримуватися здорової дієти кожен день. Особливо важливим є перший прийом їжі-сніданок.

Продукти для сніданку, яких варто уникати при проблемах з тиском. По-перше, це бекон і білі тости з маслом. Деякі люди вибирають ті чи інші продукти, думаючи, що це корисно.

Так, помилкова думка у людей складається з приводу фруктового йогурту. Вони містять велику кількість вуглеводів і цукру. Це може завдати шкоди організму. Цукор сприяє збільшенню ваги. Надмірна вага, в свою чергу, має прямий вплив на підвищення тиску.

Варто замінити фруктовий йогурт для сніданку на простий. Наприклад, грецький йогурт, який містить поживні речовини і мінерали, такі як кальцій і калій. Він здатний регулювати кров’яний тиск.

Ще одним з помилкових рішень для сніданку може стати вживання оброблених злаків. Наприклад, пластівців. Більшість з них містять велику кількість прихованих цукрів і вуглеводів, що підвищує кров’яний тиск.

Будь-який продукт харчування з вмістом солі також гарантовано підвищить тиск. Вживання занадто великої кількості солі змушує організм утримувати зайву воду.

Це створює стрес для серця і кровоносних судин. Згідно з дослідженнями, потрібно прагнути до того, щоб з’їдати менше шести грамів солі в день.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 93 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]