phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:13
Вік найбільш заздрісних людей назвали психологи

 

Таке почуття як заздрість знайоме багатьом, якщо не всім. Однак найчастіше заздрість проявляється у людей у віці до 30 років. Таких висновків дійшли дослідники. Детальніше читайте далі.

Група вчених з Каліфорнійського університету в Сан-Дієго визначила, що найбільш схильними до заздрості є молоді люди віком до 30 років, пише The Independent.

Детальні результати дослідження опубліковані в журналі Basic and Applied Social Psychology.

Такі висновки зробили психологи, провівши опитування на предмет наявності почуття заздрості у 900 респондентів, вік яких варіювався від 18 до 80 років. Ще у 800 осіб додатково запитували, чи є вони предметом заздрості для когось.

Підсумки показали, що почуття заздрості обумовлено саме віковими чинниками.

Близько 80% респондентів до 30 років протягом останнього року відчували почуття заздрості до чужих досягнень. Примітно, що серед людей старше 50 років подібні емоції відчували лише 59%.

Що ж стосується гендерного поділу, то тут результати виявилися практично ідентичними. За останній рік серед опитаних кому-небудь заздрили 74,1% чоловіків і 79,4% жінок.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1077 | Додав: adminA | Теги: психологи, вік найбільш заздрісних людей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]