phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:19
Вік, у якому необхідно змінювати спосіб життя, назвали лікарі
Якщо вчасно не задуматися про зміну способу життя, незабаром можна зіткнутися з негативними наслідками.

Вживання шкідливої ​​їжі та алкоголю у необмеженій кількості у певному віці може призвести до сумних наслідків. Наприклад, до розвитку захворювань ендокринної та серцево-судинних систем. З цієї та інших причин відмовитися від колишнього способу життя варто тим, хто вже досяг сорокарічного віку.

Причини

Організм середньостатистичної людини до сорока років може перебувати у виснаженому стані та функціонувати набагато повільніше.

Як правило, після 40 років уповільнюються метаболічні процеси, гірше починають виводитися з організму шкідливі речовини, триває перебудова тканин, знижується ферментативна активність, гірше виробляється інсулін, — попередила лікар.

Наслідки

В результаті організм людини важко перетравлювати деяку важку їжу, наприклад, солодку, борошняну і жирну.

Ми вже не можемо з'їсти велику порцію жирної їжі, наприклад, не можемо спокійно сходити на шашлики, бо у нас з'являються неприємні симптоми, пов'язані з роботою шлунково-кишкового тракту. Ми починаємо відчувати наслідки прийому алкоголю у вигляді набряклості, головного болю.

Якщо вчасно не задуматися про зміну способу життя і не прагнути цих змін, то незабаром можна зіткнутися з негативними наслідками. Одним із них є швидкий набір ваги.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 207 | Додав: admin | Теги: вік, спосіб життя, Лікар | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]