phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:19
Вино і характер людини

Уподобання в алкоголі розкажуть про характер

Дослідження, проведені у Великобританії, показали, що перевага того чи іншого сорту і кольору вина може багато чого розповісти про характер і звички людини.

Так, ті, хто віддає перевагу червоному вину, більш освічені та щасливі люди, в той час як шанувальники білого вина відрізняються сором'язливістю і більш практичні. Дослідження показало, що любителі червоного вина амбітні і хочуть досягти вершини кар'єрних сходів, а любителі білого вина віддають перевагу більш спокійному, безтурботному життю, не затьмареному ніякими інтригами.

Слід зазначити, що любителі червоного вина частіше випивають, ніж ті, хто віддає перевагу білому і рожевому вину. Примітний той факт, що серед опитаних, які вважають за краще червоне вино, 86 відсотків складаються в щасливому шлюбі і вкрай задоволені своїми відносинами. У той час як прихильники білого вина в основному неодружені і незаміжні особи. Причому 85 відсотків з одинаків відзначають, що вони задоволені своїм холостяцьким становищем.

Коли респондентів просили описати себе, то, ті, хто п'є червоне вино, в основному використовували такі епітети, як впевнений, спокійний, сильний і розумний. Любителі білого вина приписували собі такі риси характеру, як практичність, скромність і стриманість.


Категорія: Цікаві тести | Переглядів: 2069 | Додав: adminA | Теги: характер, алкоголь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]