phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:41
Вишивка бісером

Одне з захоплюючих творчих занять - це вишивка бісером. Сам процес досить копіткий, але дуже цікавий. Якщо зважитеся спробувати один раз, то таке незвичайне хобі захопить вас на довгий час. Онлайн ви знайдете всі необхідні аксесуари для вишивання бісером, а також зможете купити заготовку для вишивки бісером.

Що таке бісер?

Це невеликі декоративні кульки з отвором, які мають круглу або квадратну форму. Бісер буває прозорим, блискучим або матовим. Для того, щоб робота вийшла красивою і довгий час зберігала свій вигляд, вибирайте якісний матеріал. Вишивка бісером - це ціле мистецтво. Якщо зважилися виконати таку працю, ретельно підбирайте колір бусинок, щоб передати всі необхідні відтінки, присутні на зображенні.

З чого почати?

Для роботи необхідні пяльци, які забезпечать точність і комфорт при роботі. Якщо матерія добре зафіксована то і вишивка бісером схеми, яка нанесена на тканину, робить сам процес легким і приємним.

Чим вишивати?

Звичайно ж, приділіть увагу ниткам. Досвідчені умільці рекомендують застосовувати шовкові або виготовлені з бавовни, тобто ті, які практично не рвуться. Найкраще для такого виду робіт підходять ультратонкі нитки, виготовлені з поліестеру - вони не скручуються, тому працювати, використовуючи їх, дуже зручно.

Щоб, наприклад, вишивка бісером вийшла красивою, а процес приніс душевний спокій, використовуйте спеціальні голки. Вони відрізняються від звичайних, швейних побратимів. Вироби мають гострий кінчик і маленький діаметр. Це необхідно для того, щоб голка пройшла через дуже маленький отвір в бісер. Початківцям рукодільниця краще придбати відразу невелику упаковку, щоб не відриватися від роботи, якщо раптом голка в процесі роботи зламається.

Схеми для вишивки бісером

На спеціалізованому порталі представлені якісні основи (схеми), які призначені як для досвідчених майстринь, так і для початківців рукодільниць. А теми для вишивання задовольнять будь-яку творчу фантазію - пейзажі, ікони, натюрморти, вишиванки.

Такі схеми нагадують основи для вишивки хрестом. На сучасних, якісних моделях вказані і номера необхідних відтінків бісеру. Це зроблено для того, щоб було набагато простіше підібрати необхідні матеріали для роботи.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1397 | Додав: radymo | Теги: вишивка бісером | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]