phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:53
Вивести токсини з організму допоможе капуста

 

Всі ми накопичуємо токсини в організмі в тій чи іншій мірі залежно від способу життя, перенесених захворювань і генів. Медицина тільки починає визнавати переваги детоксикації. Використовуйте унікальні поради по детоксикації на благо здоров'ю!

Багато досліджень на тему очищення нашого організму були спрямовані на алкоголь і наркотики, але виключення їх з нашого життя явно недостатньо. Насамперед, перегляньте власне харчування - і додайте в раціон продукти, які виводять токсини.

Брокколі, брюссельська, білокачанна і цвітна капуста, а також кресс-салат є багатим джерелом сполук, які викликають підвищення активності антиоксидантів. Ці овочі також, на думку багатьох експертів, захищають від раку. Всі вони - члени сімейства хрестоцвітних овочів, які є багатим джерелом корисних з'єднань.

У дослідженнях 1996 року курці з'їдали по 1 порції кресс-салату при кожному прийомі їжі протягом 3 днів. Виявилося, вони набагато швидше виводили з організму канцерогени, які вдихали разом зі смолами і нікотином. Так що включіть суміш овочів сімейства хрестоцвітних в свій щоденний раціон - навіть якщо ви не курите!

Продукти, багаті клітковиною, також сприяють очищенню організму від токсинів. Дослідження довели «кліринг»-ефект рисових висівок, морської капусти, шпинату.

І навпаки: велика кількість цукру в раціоні може перешкодити детоксикації. Дослідження показали, що вживання шкідливих вуглеводів може знизити здатність організму виводити токсини. В одному дослідженні було показано, що учасники досягали кращого очищення при дієті з високим вмістом білків і низьким вмістом вуглеводів - порівняно з раціоном, в якому було багато вуглеводів, але майже не було білків.

Негативний вплив на очищення організму надає також нестача вітамінів і мінералів - насамперед вітамінів групи В, С і Е, магнію та селену.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1122 | Додав: adminA | Теги: вивести токсини з організму допомож | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]