phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:12
Виводимо алкоголь з організму: поради як впоратися із похміллям
похмілля Невеликі дози алкоголю виводяться з організму без зайвих маніпуляцій через 6-8 годин. Але у свята дотримуватись норми і зупинитися після другого-третього келиха можуть далеко не всі.

Найкращий спосіб уникнути болісного похмілля – вживати в міру і вибирати тільки якісні, перевірені часом напої. Однак у розпал веселощів про це просте правило згадують не всі. Що ж робити, щоб привести себе до ладу?

Перше правило – багато рідини. Мінеральна вода кімнатної температури – найкращий порятунок від похмілля. Підійде також чорний чай. У ньому міститься кофеїн, який допоможе нейтралізувати хімічні реакції, спричинені надлишком алкоголю у крові.

Якщо сьогодні вам не потрібно нікуди поспішати, просто лягайте спати далі. Довгий сон у темному приміщенні, що добре провітрюється, допоможе впоратися з усіма неприємними симптомами.

Якщо вставати все ж таки треба, обов’язково прийміть контрастний душ. Однак пам’ятайте, що робити це, та ще й після бурхливої ​​ночі, можуть лише ті, хто впевнений у справності своєї серцево-судинної системи. Інакше можна нашкодити і так ослабленому організму. Якщо цей метод не для вас – спробуйте просто вмитися холодною водою.

Любителі радикальних методів радять викликати блювоту за допомогою рясної кількості води. Після цієї неприємної процедури треба випити 5-7 таблеток активованого вугілля, щоб вивести з організму шлаки та токсини.

Якщо є можливість, варто вийти на свіже повітря. Не забувайте, що наша шкіра та легені працюють як своєрідні канали для виведення токсинів.

Дуже важливо після похмілля уникати важких продуктів та страв. Відмінно доповнять легкий сніданок кислі ягоди та зелені яблука, а також цитрусові. Вони полегшать роботу печінки та допоможуть відновити роботу травної системи. А щоб налагодити роботу нирок та серця, їжте фініки, петрушка, банани та картопля — ці продукти містять велику кількість калію, який так необхідний організму

Нагадаємо, спиртне призводить до зневоднення шкіри і, як наслідок, до лущення та утворення мішків під очима. Медики відзначають, що регулярний прийом спиртного призводить до виснаження клапанів серця і результат до серцевої недостатності.
Категорія: Народні поради | Переглядів: 195 | Додав: radymo | Теги: похмілля, алкоголь, організм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]