phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:38
Визнаний найважливішим для людського організму вітамін D

 

Провідні вчені здійснили ряд комплексних досліджень, які встановили, що найважливішим для людського організму вітаміном є "сонячний" вітамін D.

Саме цей вітамін, який виробляється під дією сонця, за словами фахівців, забезпечує правильну роботу більшості імунних і метаболічних процесів в організмі людини, а отже є найважливішим компонентом для здоров'я як чоловіків, так жінок.

Медики стверджують, що брак сонячного вітаміну спричиняє респіраторні захворювання а також може стати причиною розвитку алергії.

Команда австралійських медиків встановила також, що астма та інші захворювання верхніх дихальних шляхів також є результатом недостатньої кількості в організмі людини вітаміну D.

Ініціатори лабораторних досліджень рекомендують як жінкам так і чоловікам заповнювати дефіцит цього вітаміну за допомогою жирних видів морської риби. До таких видів продуктів можна віднести: палтус, печінку тріски, атлантичний оселедець, лосось.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1065 | Додав: adminA | Теги: Вітамін D, найважливіший, людський організм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]