phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:52
Вказують на неправильну роботу нирок 6 симптомів

 

 

Нирки це дуже важливий орган, про нього слід піклуватися завжди! Ось 6 ознак, що ваші нирки потребують допомоги!

Нирки, безумовно, входять до числа найбільш важливих органів в організмі. Вони фільтрують токсини з крові, нейтралізують кислоти, допомагають у виробництві сечі і поглинають мінерали з їжі.

Оскільки вони фільтрують 10-15 літрів крові щодня, збереження їх здоров’я має життєво важливе значення.

Якщо вам не вдасться зберегти ваші нирки здоровими, то в результаті постраждає ваш загальний стан здоров’я, адже нирки грають ключову роль у виведенні надмірних відходів від тіла і запобіганні застою рідини.

Вони також підтримують збалансований рівень електролітів і підтримують здоров’я ваших кісток. Нарешті, нирки допомагають у виробництві еритроцитів і регулюють ваш кров’яний тиск.

Якщо ваші нирки не функціонують належним чином, у вас з’являться наступні симптоми:

1. Набряки

При порушеннях функціональності нирок, вони не виводять рідину і відходи з організму, що призводить до набряків різних частин тіла.

2. Зміна сечі

Усі захворювання нирок можуть проявлятися через зміну сечі, такі як:

часті позиви до сечовипускання
сеча з піною
неприродний колір сечі
ускладнене сечовипускання
дискомфорт, біль або тиск під час сечовипускання.

3. Висип на шкірі

При ниркових проблемах відходи в організмі скупчуються, а це призводить до свербежу і висипань на шкірі. Шлаки в крові можуть стати причиною сухої і роздратованої шкіри, причому звичайні засоби не можуть розв’язати цю проблему.

4. Запаморочення і замішання

Якщо ви часто відчуваєте запаморочення і замішання, ви повинні перевірити свої нирки у лікаря, адже поганий приплив кисню в мозок говорить про ушкодження нирок.

5. Втома

Коли нипрки функціонують нормально, вони роблять гормон, відомий як еритропоетин, який може утворювати еритроцити, які приносять кисень у ваші клітини.

Проте, коли функція нирок порушується, то у вас буде низький рівень еритроцитів, що негативно позначиться на ваших м’язах, мозку і змусить вас відчувати втому без причини.

6. Біль

Біль у верхній частині спини часто є ознакою ушкодження нирок, каменів в нирках або інфекцій нирок.

Щоб поліпшити функцію нирок, ви повинні пити багато води щодня, дотримуватись здорової дієти і періодично детоксифікувати свої нирки.

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1050 | Додав: adminA | Теги: 6 симптомів, неправильна роботу нирок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]