phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:03
Вороги нашої краси

 

Можна величезну кількість часу витрачати на догляд за собою, купувати дорогі косметичні засоби, відвідувати салони краси і консультуватися у косметологів. Нажаль, але це не змінить зовнішній вигляд, якщо ви маєте таких ворогів як шкідливі звички.

Розглянемо кілька шкідливих звичок, які забирають нашу красу і молодість:

Куріння

Вченими доведено, що курці виглядають старшими за свій вік на кілька років. Через надходження нікотину в організм, шкіра з часом втрачає свій природний колір і обвисає, з'являються зморшки. Куріння помітно впливає на зовнішність людини, що можна не озброєним оком визначити, перед тобою курець чи ні. Обличчя стає неживим.

Кава

Розширює судини, що призводить до появи червоних точок на обличчі, а так само сприяє появі целюліту. Від куріння жовтіють зуби.

Алкоголь

Алкоголь розширює судини, при помірному вживанні ви відчуваєте прилив теплоти. При постійному вживанні, а що гірше зловживати, розширення судин призводить до їх розтягування. Згодом у таких людей обличчя набуває червонуватого кольору. Крім цього, алкоголь спалює запас вітамінів в організмі, які нам необхідні для нормальної життєдіяльності. У підсумку це призводить до зниження працездатності, фізичної втоми, млявості. Також знижується працездатність печінки, яка виводить з нашого організму токсини, затримує рідину в організмі, що призводить до набряклості обличчя та тіла.
Алкоголь можна вживати тількі в маленьких кількостях і в дуже рідкісних випадках.

Цукор

Велике вживання цукру може вступити в хімічну реакцію з несумісним елементом, наприклад, таким як протеїн. Шкіра стає менш пружною. Дотримуйтеся дієти і вживайте продукти, які містять низький глікемічний індекс: риба, бобові, м'ясо. Дані продукти будуть повільно засвоюватися в організмі, що дасть можливість довгий час бути ситим.

Жири

Вживання жирів у великій кількості призводить до вугрової висипки на обличчі.

Стрес

Через стрес при жирній шкірі сальні залози починають працювати швидше, а суха шкіра навпаки, стає вразливою і роздратованою.

Дефіцит сонця

Недостатнє освітлення в приміщенні призводить до того, що обличчя втрачає свій життєвий колір і набуває бліді фарби. Відсутність свіжого повітря тягне за собою такі ж наслідки.

Нестача води

Тимчасове зневоднення ще не так страшна, як постійне зневоднення, що погано впливає на колір шкіри і її еластичність. З іншого боку велика кількість вживання води призводить до набряків, тому тут необхідно створити денну норму, як рекомендують лікарі близько 1,5-2 літрів в день це добова норма, щоб організм не був зневоднений.

Прагніть позбавитися від згубних ворогів. Жінка повинна бути жінкою, нести в цей світ красу і граціозність.

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що щоденні звички можуть наблизити старість прискореними темпами. Намагаючись утримати процес старіння, люди починають стежити за здоровим харчуванням, приділяти час спорту.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Теги: вороги нашої краси | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]