phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:22
Восени лимонна дієта захистить від застуди і допоможе схуднути

 

Завдяки лимонам можна не тільки убезпечити себе від застуди, але і скинути кілька зайвих кіло. Лимонна дієта, як і всі монодієти, рекомендується тільки як експрес-метод схуднення. Використовуйте його в якості швидкого методу скидання пари зайвих кілограм: наприклад, перед якоюсь важливою подією або поїздкою на море. У випадку, коли потрібно скинути багато зайвої ваги, вибирайте тривалі дієти, які передбачають не просто обмеження калорій, а зміну стилю харчування.

Суть дієти

Тривалість лимонної дієти може бути від трьох до семи днів, залежно від бажаного ефекту і переносимості дієти. За словами дівчат, які вже пробували лимонну дієту, на ній можна скинути від 3 до 6 кілограм. В основі лимонної дієти знаходяться, звичайно ж, лимони. Але це зовсім не означає, що вам доведеться їсти одні суцільні лимони на сніданок, обід і вечерю. Однак, варто зазначити, що дієта низькокалорійна і почуття голоду на ній присутнє. Тому необхідно підготувати себе морально і фізично.

Що стосується моральної підготовки — потрібна мотивація. А ось для фізичної підготовки обмежте себе за тиждень до дієти у солодкому, борошняному, жирному і солоному. Така міра допоможе приготувати організм до майбутньої дієті.

Дієтичне меню

Вживання лимонів в рамках цієї дієти полягає в регулярному вживанні води з лимоном. Також у напій можна додати трохи меду. В ідеалі в день потрібно випивати 1,5 літрів "лимонної води". Коли пити — вирішувати тільки вам.

Що стосується раціону, то він, як вже писалося вище, буде дещо обмежений. А, точніше, буде складатися з однієї страви. Ви можете їсти стільки, скільки хочеться протягом всього дня. І не забувати пити.

1-й день

Запечені яблука.

2-й день

Вівсянка на воді, кефір.

3-й день

Овочевий салат з сиром.

4-й день

Варена курка.

5-й день

Фрукти, кефір

6-й день

Салат з помідорів, листя салату і тунця.

7-й день

Гречка.

З дієти необхідно виходити м'яко, починаючи додавати в раціон смажені та варені овочі, м'ясо, рибу, каші. Далі, можете потихеньку додавати інші продукти. Пам'ятайте, при різкій зміні раціону у організма буде стрес, а це загрожує розладом шлунково-кишкового тракту.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 953 | Додав: adminA | Теги: схуднути, лимонна дієта, від застуди | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]